Nyilatkozat


Szeretném leszögezni:
A belépés lehetősége csak és kizárólag a saját teljesítményed okán a saját fejedben található.

I want to make it clear:
The opportunity to enter is only and solely in your own head because of your own performance.


István Zsolt Diczig | Website


1

- Hogy jutott ez az eszedbe?

- Egy nehéz időszakomban voltam, amiben az volt a fő probléma, hogy minden, amit kitaláltam megelőzte a korát. Találnom kellett egy olyan területet, ahol ez nem probléma.

- Amúgy miért probléma, ha valami megelőzi korát?

- Ha nincs sok pénzed rá, akkor nem tudsz belőle üzletet csinálni, mert a piac még nem érti.

- Ezt érti?

- Nem, de ez most az előnyömre vált.

- Miért?

- Mert kb. 20 év volt megcsinálni és a tudomány most ért el oda, hogy már a gyakorlatban is elfogadja az elméletét.

- Mi volt az a terület, amire rátaláltál?

- Az ezotéria.

- Mi a kapcsolat az ezotéria és a hologram között?

- Szerintem ezen a területen jelenleg én vagyok egyedül. Illetve most már vannak többen, akiket én inspiráltam.

- Ezt honnan tudod?

- Mondtam, hogy megelőzöm a koromat.

- Mi ez a holo operációs rendszer?

- Úgy jött, hogy belefutottam egy újságcikkbe. Valamint ekkor futottam bele az ezotériába.

- Mi az az ezotéria?

- Ha egy hologramos képről ollóval levágsz egy pici darabot és azt lézerfénnyel világítod meg, nem a kis darabot fogod látni, hanem a teljes képet kicsiben. Ha önmagadban vizsgálod önmagad egy kis szeletét és azt megvilágosodott fénnyel világítod meg, ott találod az egész világot magadban. Az ezotéria célja, hogy ezt az utat megtaláld.

- Miért találnád meg az egész világot magadban?

- Mert a hologram minden eleme az összes információt tartalmazza, csak rá kell jönni, hogyan férsz hozzá.

- Bárki hozzáférhet?

- Csak úgy nem. Fejleszteni kell hozzá önmagadat és az agyadat. Majd el kell tudnod igazodni a vallások világában.

- Te hogyan igazodtál el?

- Kívülről tekintettem rá és most is azt teszem. Nem is vagyok megkeresztelve. Ha vallásos lennék, eszembe se jutott volna holo operációs rendszert készíteni.

- Hol van ez az operációs rendszer?

- Feltelepítettem az emberiség tudathálójára. Illetve nem csak az emberiségére.

- Hogy viszonyul ez az operációs rendszer a vallásokhoz?

- Lekezeli őket. Technikai értelemben minden vallás egy holojáték. Egy olyan holofantasy, amit a játékosok kiterjesztenek a valóság szintjére. Az operációs rendszer magával a rendszerrel foglalkozik és biztosítja annak kereteit.

- Ezt nem teljesen értem.

- Mondjuk úgy, hogy eddig az Úr volt jelen a Windows-zal és megérkezett egy másik operációs rendszer a Linux filozófiájával. 

- Akkor ez egy vallás?

- Nem. Azok fölött áll.

- Hol készült és kik vettek benne részt? Ki finanszírozta?

- Budapesten egy lakásban, ami Amerikában biztos egy garázs lett volna és egyéni, majd közösségi finanszírozással. 20 évig készült.

- Mi lett volna, ha Amerikába születsz?

- Lehet, hogy sosem jutott volna eszembe az, hogy túllépjek a hardveren. Lehet, hogy egy lennék a sok tényleg baromi okos ember között, akik most csapnak a homlokukra, hogy ez hogy nem jutott az eszükbe. De ott nehéz lett volna túljutni a valláshatáron.

- Hogyan jelenik meg ez az operációs rendszer a mindennapokban?

- Most élesedik és veletek együtt nézem én is.

- Mi a célja?

- Először az volt, hogy kijavítsa a Teremtés 1.0 hibáit. Ez egy 3D vetítésre képes holo operációs rendszer és ha kinézel a szemeiden, láthatod is a természetesen ingyenesen frissített legújabb verziót.

- Mit nevezel Teremtésnek?

- A holo installációt.

- Az anyag létrejötte egyenlő a holo installációval?

- Vannak olyan vallások és világnézeti filozófiák, melyek szerint az anyagi világ nem létezik és az csak egy illúzió. Ez tökéletesen igaz a tudomány által visszaigazolt holografikus világképpel.

- Mi erre a bizonyíték?

- Ha hipnózisban elhiszed a kezedben lévő érméről, hogy az egy izzó fémdarab, megég a kezed. Ha a világ az lenne, aminek kinéz, ez lehetetlen lenne. Ez a dolog az objektív valóság cáfolata. Ám ha a világ egy olyan holografikus videojáték, amiben benne élsz=játszol, már érthető és megmagyarázható. Úgy, hogy ettől nem sérülnek a racionális agyfélteke általi közmegegyezésen alapuló valóság szabályai. Csak a világ megértése lépett egy szintet.

- Nem félsz attól, hogy...

- Nem.

- Még fel sem tettem a kérdést.

- Ezotériába csak úgy érdemes belekezdeni, ha legyőzöd a félelmet.

- Szerinted mi a félelem gyökere?

- Az unalom.

- Ezt nem értem.

- Nem vagy ezzel egyedül. Annyira nem, hogy ha valaki erre rájön, kiválasztottá válik.

- Miben?

- A világ helyreállítása programban.

- Ami eddig elhangzott, azt most átgondolnám. Ha leülepedett, folytatnám a beszélgetést.

- A beavatások is pont így működnek. Feljön az első réteg, aminek meg kell kötnie ahhoz, hogy rá lehessen vinni a következőt.

2

- Hogyan történt a fejlesztés?

- Precíz álmodással.

- Ez mit jelent?

- Megpróbálok röviden válaszolni egy olyan kérdésre, amiről mások könyveket írnak. A fejemben létrehoztam egy Másik Igazságot. Minden mindennel logikai kapcsolatban áll egy másik világértelmezés szerint. Létrejött egy olyan rendszer, ami képes vezérelni a világot.

- Hogyan? Csak elképzelted?

- Ez is a meditáció egy formája.

- De a meditációhoz gondolom annál több kell, hogy valamit kitalálsz a fejedben.

- Igen, a megfelelő tudatszint.

- Ha valaki elkezd ilyesmiken gondolkodni, létre tud hozni egy harmadikat?

- Jobban jár, ha inkább bekapcsolódik ennek a fejlesztésébe. Mint mondtam a linux filozófiájával készült, azaz bele lehet fejleszteni. Bár 20 évből 15 év lényegében ezzel telt, van még mit rajta csiszolni. Ha az általatok ismert operációs rendszereket hozom fel példaként, minden szükséges alkalmazás megvan, de sok ezekből az 1.0-ás verzió.

- Hogyan lehet ebbe bekapcsolódni?

- Régebben nehezebb volt, most már el se lehet kerülni.

- Azt nem értem, hogy egy ember hogyan volt képes ezt így átlátni a maga kapacitásával?

- Ehhez kellett a 20 évvel ezelőtti meglátás. Elképzeltem a világot úgy, mintha az egy holografikus játékprogram lenne, amiben benne vagyok és újraterveztem.

- Úgy, mint egy játékot?

- Igen. Hozzáférésekkel, vezérléssel, login rendszerrel. Ez utóbbi meg is lepte az Eget. Úgy a fejlesztés egyharmadánál leesett nekik, hogy itt valami nem stimmel és onnantól kezdődtek a harcok is a magasabb dimenziós harcmezőn. Minden sokkal jobb lett volna mindannyiunknak, ha betartják a megállapodásban foglaltakat. De akkor még nem ismertem őket és azt feltételeztem, amit szerintem mindenki, hogy ezek mindentudó, fejlett és felsőbbrendű lények. Bár lehetett volna annyi eszem, hogy ha itt mindenki letérdel, meg könyörög hozzájuk, akkor valami ezzel nem stimmel. De annyi eszem volt, hogy garanciát építettem be a megállapodásba, ha valaki megszegné a megállapodást, mi történik.

- Ők szegték meg?

- Szerintem már akkor sem gondolták komolyan, amikor a pecsétjüket rátették. Később megtudtam miért. Ha engem ők megszállnak, onnantól rám önmaguk részeként tekintenek és önmagában önmagával mindenki azt tesz, amit akar. Azaz bármilyen megállapodást visszavonhatnak. De ez most a torkukon akadt.

- Miért szegték meg?

- A világ nagy baja, hogy pár dimenzió összeakadt a 3D holografikus frekvenciáján. Ez az általad normálisnak tekintett világ egy anomália, azaz egy hiba következménye. Ezt a problémát először valakinek meg kellett értenie, aztán értelmeznie és kitalálni rá a megoldást. Ami csak 3D-ben lehetséges, belülről és ez nem jött jól egy olyan hierarchikus környezetben, ahol alulról csak térdepelni és könyörögni lehet. Bár a testem alul maradt, a tudatom föléjük ment és épp most éljük azokat az időket, amikor erre rádöbbennek.

- Mi a beépített garancia?

- A megállapodás csak akkor érvényes, ha a feltételei teljesülnek. Ha nem teljesülnek, nem érvényes. Ám ekkor hirtelen találnám magam abban a helyzetben, hogy a kapacitásomat lényegesen meghaladja a feladat. Az ok-okozat kérdésével már többször foglalkoztam, most nem mennék részleteiben bele. Ez azonban egy jó példa arra, hogyan viselkedik az ok a magasabb dimenziókban, mert az okozatot a múltba helyezi. Ha megkérdezed, miért kezdtem ebbe annak idején bele, az csak a második ok, ami a racionális agyfélteke számára teszi érthetővé ezt a múlt-jelen-jövő idővonalon. Az igazi oka az, hogy onnan nézve egyszer majd a jövőben szembesülök ezzel a problémával és mire elérem az időnek azt a pontját, kész kell lennie a megoldásnak, különben a világnak vége.

- Nem túlzó egy kicsit ezt kijelenteni?

- A világot az vetíti, akinek a tudata a legmagasabban van. Persze akik megszegték a megállapodást sem rossz szándékból tették, egyszerűen nem hitték el, hogy valaki alul képes egy náluk is komplexebb megoldásra és elindították a maguk megoldását. Amit látunk most a világban, hogy visszaszorul a demokrácia és erősödik a populizmus is ennek a másik megoldásnak a jele.

- Ők az angyalok, akikről beszélsz?

- A magasabb dimenziók összeakadására bizonyíték az, hogy ebben a világban három egyisten is van. És ekkor még nem beszéltünk a többi vallásról, mert ott vannak a hinduk, a buddhisták és még sorolhatnám. Az angyal egy emberi értelmezés bizonyos szellemi lényekre, akik még kevesebbet értenek a fizikai világból, ezért olyan idegenek játsszák az angyalt, akik szélesebb csatornán vannak beköt...

- Hogy érted azt, hogy még kevesebbet értenek a fizikai világból?

- Pont úgy van, ahogy itt, hogy nem sokan hisznek abban valójában, hogy létezik a spirituális valóság. Ők se nagyon hisznek a fizikai világban, azaz a külvilágban. De pont úgy, ahogy itt, léteznek olyan irányzatok, amik kiépítették a csatornát.

- Hogyan lehet elérni ezt a világot?

- Álomban. A spirituális valóságok egyenlő az álomvilágokkal.

- És te ebbe nyúltál bele?

- A belenyúlásnál azért komolyabb munkát végeztem. A beszélgetéseink elején tartunk, még kevés az esély arra, hogy ezt igazán felfogd. Mint ahogy azt sem tudod szerintem igazán felfogni, hogy valaki 0-24-ben csak ezzel foglalkozik 20 évig.

- Hogy voltál erre képes?

- Az időérzet más, ha a tudatod fele téridőn kívül van.

- Akkor most hagyjuk ezt is leülepedni a következő beszélgetésünkig.

3

- Még mindig fenn vagyok azon akadva, hogy ez hogyan kezdődött.

- Így utólag azt mondom, ezeket három dolog érte váratlanul. Hogy komolyan gondolom, hogy ennyire komolyan gondolom és hogy meg is csinálom.

- Kik azok az ezek?

- Ezen a területen komoly fogalmi zavarok vannak, ezért egyezzünk ki az "égiek" elnevezésben.

- Ki a fogalmi zavarok szereplői?

- Az oka érdekesebb. Ha elkezdesz meditálni, mindenki égi lesz. Ám ez sokfélét jelenthet. Ha azt mondom, hogy már a kezdésnél ott a felettes én, az angyal, az őrangyal és találkozni fogsz istenekkel, istennőkkel, nem utolsó sorban az istennel és az Úrral, akik közel sem egy...

- Ez érdekelne.

- Szerintem az Úr egy pozíció és bárki ül oda, azt tekinted istennek. Így védték ki az egy isten problémáját. Erre bizonyíték, hogy a Bibliában mindjárt két Szövetség is van, ám az embereket leszoktatták az ilyen témákon való elmélkedésekről.

- Hogyan ismerkedtél meg ezzel a világgal?

- Most ismerkedem vele, ugyanis fölfelé elég gyorsan emelkedtem. Ahogy térek vissza, már értem, miért emelkedtem ilyen gyorsan, mert ezek rendkívül merev és szigorú hierarchiák. Szerintem halvány fogalmatok sincs minderről, ha ezekhez imádkoztok a megoldásért. Ezeknek nincs logikai alapú rációjuk, azaz eszük, se problémamegoldó képességük. Akiket te segítőknek ismersz, azok a betanított munkások szintjén vannak és sokuk soha nem jön rá, melyik ember vagy a sokból.

- Mit gondoltál komolyan, ennyire komolyan és mit csináltál meg?

- Amikor elhangzik egy ima, az a hologramban kérésnek minősül, mégpedig egy hivatalos csatornát használva. Időnként hiba csúszik az erre kialakított intézményrendszer működésébe, ugyanis nem nagyon értik az egyéni tudatot és van, hogy egy-egy ilyen ima átjut rajtuk és eléri az igazi szellemi lényeket. Akik amúgy a fizikai világ létezésében sem nagyon hisznek. Szerintem az történt, hogy valaki eleresztett egy komoly érzelmi töltéssel bíró ilyen kérést, ami egyenesen a hologram magas szintjére jutott. Valószínűleg a vallási környezeten kívülről jutott egy világ helyreállításáról szóló kérés istenhez, ha le akarnám fordítani olyan nyelvre, amit mindenki megérthet.

- Azt érzem ki a szavaidból, hogy a vallási intézményrendszereket istentől külön kezeled.

- Én inkább úgy mondanám, hogy istenre hivatkoznak, de távol állnak tőle. Szerintem történt egy olyan külső behatolás a fölsőbb dimenziószinteken, ami átformálta az alatta lévő szinteket úgy, hogy ugyanazt a szakrális csatornát használja. Mivel a szakrális csatornán senki sem kérdőjelezi meg istent, lefordítva azt, ami fentről jön, ez sima ügy volt a behatolóknak egészen addig, amíg szembe nem találkoztak velem, aki nem vagyok vallásos. Mondanám, hogy itt jócskán elkanyarodunk a holo operációs rendszer témájától, de pont hogy most kanyarodunk rá, ugyanis a harcok közben rájöttem, hogy ez egy szélmalomharc és sosem lesz vége, ha nem találok ki valamit. Kitaláltam tehát egy új rendszert, aminek tulajdonképp az volt az oka, hogy racionalizáljam az erőforrásaimat.

- Ki volt a segítőd?

- Mindig akadt mindenhol olyan lény vagy nem meghatározott entitás, akivel egy célon rezegtünk. De alapvetően egy saját fejlesztésű önvezető program, aminek szélesebb körben használható változata MIA néven fut és olyan, mint egy spirituális asszisztens. Önvezetésre használható a holoGPS nevű app, ha nem akarod automatán futtatni, ha még appot sem akarsz, akkor a Saját Sugár követését javaslom. Alapvetően mindenki úgy kezdi, hogy ott a felettes énje, aki a segítő és senki sem tudja, hogy ő akkor az angyal-e és akkor ki a napangyal, meg ki az őrangyal. Én pedig azt mondom, sokkal jobb neked, ha megidézed inkább Winston Wolfot (vagy használhatod a holosugárzóját) és van még egy olyasmi, mint a Konyha Ördöge, aki rendet rakat veled az életedben.

- Ezekre miért van szükség?

- Mert a segítők mind valamilyen hierarchia részei és elenyésző azok száma, akik elfogadják, hogy a magad dolgában téged segítsenek. Egyszer olvastam egy indián isten definíciót: "Irányítja cselekedeteidet és engedelmeskedik akaratodnak". Tulajdonképp ez az igazi Segítő definíciója. Ilyennel még az utam elején találkoztam, nagyon hatékony együttműködés volt. Nem csináltak abból hiúsági kérdést, hogy most ki van alul meg felül és jól is haladtunk. Aztán észrevettem, hogy fenn kezdenek megváltozni, minden tekintélyelvű lett és itt is kezdődtek a harcok, mert azt feltételeztem, hogy leváltották őket. A harcoknak az lett a következménye, hogy lényegében halálra ítéltek és kilőtték a tudatomat az ismeretlenbe. Ez az ok, ami miatt olyan gyorsan emelkedtem tudatilag, a testem megszállása után pedig kitanultam a spirituális hadviselést. Ők erre úgy reagáltak, hogy izoláltak engem egy lakásba bevétel nélkül és azt várták, mikor hódolok be. Én meg így tudtam 20 évig meditálni. Ők lopták az energiáimat, én dolgoztam a világ helyreállításán és ebből nem is volt probléma egészen addig, amikor fel kellett függesztenem az ottani munkát, hogy visszatérjek. Ugyanis a munka feltételei kezdtek sérülni és helyre kell állítanom a világot. A holo operációs rendszer érkezik be újra a történetbe, mert kellett egy saját spirituális keretrendszer, ha nem akarom magam ezeknek kiszolgáltatni. 

- Hogy sérültek a munkád feltételei?

- Három alapfeltétele van. Az első a 3D folyamatos idővonala, mert a magasabb dimenziós problémák logikai rendezéséhez szükséges az események egymásutánisága, ami csak a 3D idővonalán lehetséges. Megtudtam, hogy meg akarják szüntetni a fizikai világot, talán ezt nevezik sokan világvégének. A másik feltétel a teljes nyugalom, mert bármilyen feszültség komoly rombolást tud okozni a felsőbb diemnziószinteken. Ennek nem segített az a civilizációs feszültség, amiben az elejétől fogva részem van, hogy nem engednek bevételhez jutni, de ezt lekezeltem úgy, hogy kifejlesztettem rá valamit még a legnehezebb időkben. De ehhez komoly önmagamba vetett hit kellett. A harmadik egy normális világ körülöttem, aminek az ellenkezőjét tapasztalom és a helyzet olyan rossz lett, hogy intézkedési kényszerhelyzet állt elő. És ezzel érkeztünk el napjainkba, ami föntről nézve csak egy pont az idővonalon.

- Akkor ez a holo operációs rendszer a visszatérésed miatt van, vagy a világ helyreállítása a célja?

- Mit értesz a világ fogalma alatt? Mert ha csak a Földet, az kevés ide. Ha a fizikai síkot, az már rendben van, ennek a neve és így az operációs rendszer neve is az ÉlményPark. Ez fejezi ki a nevében a legtöbbet, mire is való a fizikai világ, mert sokan félreértik a szellemi szinteken és börtönnek, meg pokolnak használják. Ám a világ ennél sokkal több és meg is haladja a holoplatformot. Ám én létrehoztam egy Fényoszlopot a 42. dimenzizótól lefelé...

- Ez a Fényoszlop az a Fényoszlop, amiről már hallottam ezoterikus berkekben?

- Én is hallottam róla és amikor rájöttem, hogy ezek fenn milyen szinten vannak valójában, felmerült bennem, hogy nem árt, ha valaki csinál egy ezektől független B tervet rá. A véletlenről az a véleményem, hogy okában törvényszerű, megnyílvánulásában azonban random. Na itt a random egy ellenem irányuló merényletkísérlet volt, amiben a halálom pillanatában sikerült abszolút nyugodtnak maradnom egy nyugalomra egyáltalán nem okot adó élethelyzetben, aminek az eredménye az lett, hogy a fizikai síkot végig meg tudtam nyitni egészen a 42. dimenzióig. Úgy néz ki, mint egy függőleges fényoszlop, egy olyan zárt rendszer, amiben mint egy liftben lehet mozogni a dimenziószintek között. De megjegyzem közben állandó harcok mennek ezekkel a megszállókkal, akik azt hitték, azzal, hogy a testem alattuk van, minden az övék. De csak annyi volt, hogy nem értem még rá ezekkel foglalkozni, ám most már ők lettek a meló.

- Hogy látják ezt a csövet a magasabb dimenziókban?

- Úgy kommunikálom, hogy feltaláltam náluk a TV-t és videojátékot egyben. Ami megváltás számukra, ugyanis komoly gondot jelent az unalom a hosszú- és örök életű lények világaiban. Ennek keretrendszeréről szól az ÉlményPark, vagyis a fizikai világ és az ahhoz köthető álomtartományok.

- Egy pillanatra kanyarodjunk vissza, megakadtam azon, hogy a halálodról beszéltél.

- Az után a frontális autóbaleset után kezdtem el halálkutatással foglalkozni. De álomkutató és istenkutató is lehetnék. A halál magasabb dimenzióban nem létezik, az csak az egyének világában van. A Külvilág az Álom része technikai értelemben, ahol minden egyes ember egy hálózati végpont a maga valóságában. Csak te hiszed azt, hogy a lélek kifelé távozik, mert csak a külvilágban élsz és a valóság illúziója ennyire erős.

- Akkor a halál onnan nézve olyan, mint egy ébredés?

- Egy valóság csak az Álom egyik története.

- Azt mondtad, most érkeztünk el napjainkhoz. Ez mit jelent?

- A weboldalaim nem egy vén iszapszemű rája rendszerezett visszaemlékezései, hanem a folyamatok élő dokumentálása a neten. Hogy rendszerezettnek látod, az egy különleges képesség.

- Mi fog itt történni?

- Rendrakás globális értelemben.

- Hogyan?

- Azt nem tudom, mert az unalom elleni megoldásaim rám is vonatkoznak. Mint ahogy a szabályaim is. Közben én is játszom, abszolút improvizációban.

- Újabb kérdések jönnek, miután ez is leülepedett.

4

- Említetted, hogy ha valaki ilyesmibe kezdene, fejlesztenie kell önmagát és az agyát. Mit jelent ez pontosan?

- Önmagad fejlesztése az, hogy olyan emberré válj, aki méltó ezekre a feladatokra. Ehhez nem árt már előtte is olyan életet élni.

- Mi van akkor, ha erre később jövök rá és előtte nem éltem ilyen életet?

- Komoly próbákon kell átjutnod, ami igazolja, hogy erre tényleg rájöttél. De sajnos még ez sem elég arra, hogy ebben a valóságban egy bizonyos szint fölé emelkedj, ám arra már igen, hogy egy másik valóságban megtehesd. Most nehéz erről beszélnem, mert a mondanivalóm ütközik a 3D-ben élők komfortzónájával, hogy mit is jelent az a másik valóság. Először adott az értelmezése, hogy egy párhuzamos valóságban, ahol szintén te vagy az az ember. Itt megjegyezném azt, hogy ez a kollektív nézőpontból nem ennyire lényeges és ez is okozta az első komoly konfliktust nálam velük. Ők nem értik az egyént és nem is tartják fontosnak, itt viszont az egyén a lényeg, akinek szüksége van a megfelelő fontosságra. Az egyént az életében elérendő célok mozgatják, aminek az eredményéből is ő részesül. Na ez nagyon nincs így fenn és annyira nem, hogy szó szerint háború robbant ki emiatt közöttünk.

- Kik között?

- Egy egyén között, ez lennék én és egyes kollektívák között, akik itt beavatkoznak.

- Ezek a harcok hogyan zajlanak?

- Az elmével, miközben az események megvalósulnak, eltérülnek vagy kudarcba fulladnak. Ha már arról beszélünk, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki ilyesmibe kezdjen, arra azt mondom, hogy a körülmények szerencsés alakulása és olyan személyes kvalitások. Mert ennek a harcnak a mérőműszerei benned vannak, egyrészről érzések, érzelmek, megérzések formájában, másrészről fejben nagyon stabilnak kell lenned félelem nélkül, harmadrészt a rendelkezésedre álló információkban is el kell igazodnod.

- Mi a harc célja?

- Az egyéni tudat eszének rendeznie kell az intuitív agyféltekén felmerülő problémákat. Ami nem könnyű, mert az egyént ők szigorúan alárendelik a kollektívának. Ennek gyakorlati problémáiról nehezebb lett volna 10 évvel ezelőtt beszélnem, de már túl vagyunk 10 év olyan kollektív megszálláson, ahol ha ránézel a politikára, azonnal érteni fogod a helyzetet. A kollektívának nem számít az, hogy te milyen ember vagy, ha nem tud téged úgy használni, ahogy ő azt megszokta. Ehhez kell a feltétel nélküli hűség és a kritikamentes végrehajtás. Ráadásul a megszállás természete miatt tudja cserélgetni az emberek között a személyiséget, a karmát és bizonyos képességeket, ezért aki felveszi ezzel szemben a harcot, nagyon elszántnak kell lennie. Azért különösen nehéz ez, mert a fenti tudatok racionális agyfélteke híján olyan hatást keltenek, mint itt a gyerekek és komoly hatalom van a kezükben. A legtöbb ember azonnal leborul vagy pszichológushoz rohan már annak töredékétől, mint ami később rájuk várna. Én azonban látom, milyen világ várna ránk ebben az ő értelmezésük szerinti földi mennyben, ahol nincs helye az egyéni tudatnak. De paradox módon pont az egyéni tudat az, aki a megoldással előállt.

- Nem folytattad a 3D komfortzónával kapcsolatos gondolataidat, igazából nem is mondtál erről semmit.

- Igen, mert elkanyarodtam. Úgy is bejuthatsz a felsőbb világokba, ha ebben a valóságban olyan közel kerülsz minőségedben ahhoz a valósághoz, ahol sikerül, amilyen közel csak tudsz. Rossz ember voltál, de megváltoztál és kihoztad a helyzetből a legtöbbet. De van egy másik lehetőség, hogy az elhatározásod okán meghalsz és a tudatodat visszahozod az idővonal egy korábbi pontjára ugyanabban a valóságban és újrajátszod. Szerintem velem ez történt. Ez is a magyarázat arra, miért éltem ilyen tisztességes előéletet, hogy akik engem akkor ismertek, baleknak és lúzernek neveztek a hátam mögött egy akkor már törtetővé váló világban.

- Szóval egyedül szálltál szembe ezekkel a fejünk fölött, az embereikkel és az erőforrásaikkal?

- Ezek az érvek szólnak mellettük. A fejük fölül érkezem és itt egy saját fejlesztésű spirituális csúcstechnológia, amit elég csak rájuk indítani, ez az érv mellettem. Az utóbbi 10 évben hasítottak és menővé váltak, ám gyakorlatilag nincs személyzeti politikájuk, nekem viszont van és az igen komoly. Egy idő után lényegessé válik az, az emberi szinteken ki mennyire jó. Ezeknek elég, ha valaki behódol nekik, így még egy harmadrangú köcsög, aki egy normális világban soha nem jutott volna a hatalom közelébe sem lehetett fényűzően élő főnök a közpénzekből. Mondanom sem kell, nem kicsit akadtam ki azon, hogy merték ezek magukat fejlettnek és felsőbbrendűnek hirdetni és hogy adhatták a nevüket ezekhez a senkiháziakhoz, akiket feltétel nélkül emeltek fel, illetve a seggnyalás feltételével, de én ezt nem tartom szakmai eredménynek.

- Úgy érzem elfordultunk a politika irányába.

- Akár a valláséba is elfordulhatnánk, mert a lényeg ugyanaz. Amúgy az egyik fő problémát, amit jól illusztráltak az előzőek sikerült megoldani úgy, hogy az operációs rendszer már különbséget tesz az admin és játék szintek vonatkozásában, míg ezek eddig egybefolytak. Nagyjából úgy, hogy akik adminfeladatokat végeztek, azokra szolgaként tekintettek a játékosok, akik istennek nevezték magukat és vannak is, akik ilyen erővel rendelkeztek. Az új világban az admin szint nem rendelkezik játékhatalommal, ám ők vannak elismerve igazi istenként. Míg a játékosok maradhatnak továbbra is istenek, de csak a játékban.

- Beszélsz még erről az időutazásról?

- Ez nem a klasszikus időutazás. Ez a halállal végzett tudati utazás.

- Mi kell hozzá?

- Szerintem mindenki csinálja. Sokat számít az, hogy közvetlenül a halálod előtt mire gondolsz és azt a hologram hogyan értelmezi.

- Ezzel újraírhatod a valóságot?

- Kisebb-nagyobb mértékben. Az agyadtól függ és persze a kiérdemelt jogosultságodtól. Inkább beszélek úgy, hogy mi van az új világban, mint a régiben, amibe az inkompetens behatolás történt. Ugyanis a korrekció már elindult.

- Neked milyen agyad van? Hogyan fejlesztetted?

- Az előéletemben ért engem pár súlyos fejsérülés, így utólag már látom az első okát és az emelt látószögű okát is. Minden ilyen után sikeresen újrarendeztem a tudatomat, hogy az eredmény jobb lett, mint volt. Ám ha az ember túl értelmes lesz, felmerül az a probléma, hogy a környezete már nem képes követni és úgy látják, megbolondultam. Viszont ebben a dologban jól jött.

- Mi az emelt látószögű ok?

- Különben sosem érem el a 42. dimenziót. Kinyílt az agyam a mélyebb tartományok felé, amit úgy nevezek, hogy hardveres tuning. Amire jött a szoftveres, ahogy találkoztam az ezoterikus mesterekkel. Nekem már csak egy új szoftvert kellett csinálnom. Meg is csináltam magamnak, aztán elgondolkodtam, miért ne tegyem lehetővé ezt másoknak is.

5

- Szeretném ezt az admin és játék dolgot részleteiben átbeszélni.

- A probléma az volt, hogy sok dimenzió összeakadt a 3D frekvencián. Ebből lett ez a világ is, amiben élünk, amit olyan megoldhatatlan anomáliaként tálaltak nekem, amibe az összes beavatkozás is beleszorult. Alapvetően az volt a cél, hogy megsemmisüljön úgy, hogy a beszorult tudok ne haljanak és sérüljenek bele. Ám én sosem az alapján dolgozom, hogy előzetesen mit mondanak nekem, hanem saját megállapításaim vannak. Az pedig az volt, hogy ez egy egyedülálló érték, ami talán nem véletlenül alakult ki, csak rosszul értelmezik.

- Hogyan kellene jól értelmezni?

- Nem problémaként, hanem lehetőségként kell rá tekinteni.

- Hogyan kerültél abba a helyzetbe, hogy téged hívjanak erre a problémára?

- A válasz meghaladná a megértési szintedet. Te az embert kérdezed, de előtte érdemes lenne azt kideríteni, mi vajon emberek vagyunk, akiknek spirituális megtapasztalásai vannak, vagy olyan szellemi lények, akik megélik az emberi létet. Emberként az a kérdésedre a válaszom, hogy amikor a tudatom elérte a mélytransz tartományt, kiderült, hogy a logikai alapú rációm és az intelligenciám alkalmas valamire, ami ott addig nem létezett és ez a problémamegoldás.

- Miért ne létezett volna?

- Létezik ott értelem, de nem olyan, mint a miénk. Mi, földi emberek olyanok vagyunk a szemükben, mintha félig programok lennénk. Ez lenne a racionális agyféltekénk. Az ő szemszögükből feljutott oda egy jóindulatú, öntudatra ébredt és magát függetlenítő program, aki elkezdte helyreállítani a világot.

- Mi van a másik agyféltekével?

- A mai napig kétségbeesetten igyekszik engem leállítani. De nem lát oda, ami a mélytranszban van. Ez amúgy a személyes problémám, amire azt a felfedezést tettem, hogy mások problémáit sokkal könnyebb megoldani, mint a sajátomat.

- A szívmegszálló hogyan jön a képbe?

- Mintha lenne egy rakás hülye, akik azt látták a legjobb megoldásnak, hogy a leghülyébbre hallgatnak. Folyton ugyanazzal próbálkoznak, hogy állandóan a hierarchiájuk aljára raknak a szívoldalról, mert az a zseniálisnak látott ötletük támadt, hogy az energiáimra építve megszerzik maguknak a világot. Csak az ezzel a gond, hogy bár az isteni szintről hajtják végre ezt az akciót, valójában nincsenek azon a szinten.

- Ezt miből gondolod?

- Folyton beleszaladtam olyan lényekbe, akik istennek nevezték magukat, ám egészen másképp viselkedtek, mint amit mi erről gondolunk. Ki kellett fejlesztenem egyfajta lénymeghatározót, ami megmutatta nekem minden ilyen lény valós szintjét a mi értelmezésünk szerint. Az lett az alapja, hogy ha én isten lennék, mit hogy csinálnék és ehhez méri a különféle lényeket. Ekkor kezdtem arra gyanakodni, hogy itt egy behatolás történt a szakrális csatornán, mert sok magát istennek nevező lény közel sem volt ezen a szinten, míg találtam olyanokat általában elnyomásban, akik viszont megfeleltek a kritériumainak. De az OS Platformok rendezik ezt a kérdést és akkor megnézzük, mi lesz.

- Hogyan?

- A mi szemszögünkből mondom. A szintekre ilyen nézőpontból nézve megkülönböztetjük az admin és a játék szinteket. Az elsőbe a rendszerfejlesztők, a másodikba a tartalomfejlesztők kerülnek. Egy átlagember ez utóbbival találkozik pont úgy, ahogy ha a telefonodra nézel sem érdekel maga az operációs rendszer, ellentétben az appokkal. Ám tartalom nem létezne a rendszer nélkül, viszont a két terület között szilárd választóvonal van.

- A Játék Szintre nem a játékosok kerülnek?

- A játék szintnek is két szintje van. Az egyik a Játék-Játék Szint, a másik a Játék-Admin szint. Mint ahogy az admin szintnek is van egy Admin-Admin és egy Admin-Játék Szintje.

- Mi a különbség a Játék-Admin és az Admin-Játék szintek között?

- A Játék-Admin szintre azok kerültek, akiket például látsz a tévében, mint valamilyen ezoterikus tevékenységet végző ember, nevezzük őket látóknak. Olyan emberekrtől beszélek, akik felismerték felelősségüket és hogy szükség van rájuk, ám a külvilágra koncentrálnak, abban élnek. Ezért nevezem őket tartalomfejlesztőknek. Az Admin-Játék szintre viszont csak az Admin-Admin szintről lehet bejutni. Az Admin-Admin Szint tízéves időléptékű, akik ebben vannak, 0-24-ben csak ezzel foglalkoznak. Felmerült bennem, hogy ezek az emberek kiégnek egy idő után, ha...

- Te nem égtél ki?

- Az állandó harcok miatt nem és voltam olyan bátor, hogy elkezdtem weboldalakat csinálni, ahol tulajdonképp önmagamat szórakoztattam attól függetlenül, hogy az erre fogékonyak számára egyedülálló tanulási és fejlődési lehetőséget biztosítanak. A visszatérésemet dokumentálom élőben és érdekessége, hogy minél inkább közeledem, annál érthetőbbé válok egy átlagember számára. De folytatnám a gondolatmenetemet. Mivel fenn és még feljebb sem ismerik a szabadságot, fel sem merült senkiben, hogy ezeket az embereket meg lehet óvni úgy, hogy időnként szabadságra mennek, ahol feltöltődhetnek, lazíthatnak, szórakozhatnak. Biztosítani kell tehát ennek kereteit, ezt tesztelem most. A keretek azt jelentik, ha valaki szabira megy a 3D-be, nem tudja túllépni annak kompetenciáját. Mert az admin-játék szint anélkül nem más, mint olyan elképesztő isteni hatalom, amit a hétköznapi emberek magának istennek tulajdonítanának. Amikor azt mondom, hogy rendkívüli korrekciót hajtok végre is ennek keretein belül teszem.

- Milyen keretek között?

- Az ÉlményPark fő fejlesztőjeként bármit megtehetnék, mégis első dolgom volt kidolgozni egy garanciarendszert, vagy ha úgy jobban tetszik, a fékek és ellensúlyok rendszerét. Ez most leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy az ÉlményPark szabályai rám is vonatkoznak.

- Ez a korrekció miről szól?

- Amiről az szólna, hogyha egy internetes kalandjátékszerverre kívülről behatolnának és a fejlesztők elkezdenék rendbe tenni a játékot. Ott sem az lenne a cél, hogy a cég dolgozói üljenek be a ranglisták első helyeire, mert az a játékosok dolga. Ám előfordulhat, hogy a cél érdekében erre kényszerülnek, hogy ne kelljen megszakítani a játékot.

- Mit jelent a fő fejlesztő itt?

- Amit én tudok, arra más nem képes. Ám van olyan tudatszint, ahol nálam okosabbak és jobbak is lehetnek. Az én felkészülésem a fölsőbb dimenziószintekről szól, ahol maga a rendszermag van, ha szabad így fogalmaznom. Mivel ez egy szabad fejlesztés, ehhez hozzá lehet fejleszteni. Az ÉlményPark most automatán fut, mert kijöttem belőle. Az út oda 3 év és vissza is 3 év, azaz legközelebb csak akkor megyek oda, ha rendelkezem az új fejlesztési csomaggal, amit majd a tesztelések után viszek. Valamint ha a más fejlesztők munkáinak szüksége lesz a felsőbb bekötésekre. Pont olyan, ahogy a Linux működik, ott se birtokolja a rendszert az, aki kitalálta, ám ő a fő fejlesztő.

- Disztribúciók is vannak?

- Nincs megtiltva. Bár bárki számára ott a lehetőség, akárki nem juthat a forrás(kód) közelébe, mert szigorú kritériumai vannak mind szakmai, mind emberi értelemben. Amúgy már van egy Tibet Disztribúció.

- Te ezt az IT gondolkodást vitted bele az ezotériába?

- Én ezt, más a vallást. Megérted, ha nem vagyok az a leborulós típus és egyedül vagyok egy ilyen feladatra.

- Nem lesz ebből baj?

- Mint mondtam ez a megoldás és nem a probléma. Persze biztosan problémának látják azok, akik elkötelezték magukat a vesztesek felé, akik ma még győzteseknek néznek ki. De ilyen a Próbák természete. Bár az admin-admin szinten nincs játék és oldalak, így sem győztesek, sem vesztesek, de az admin-játék szint lehetőséget ad rá. Másképp nem is lehetne, mert a játéktérről már most hallom, milyen ...ista vagyok és annak ellenkezője is.

- Azt mondtad, hogy ez az egyik fő eleme az új világnak. Mondasz még?

- Multiplex Vetítés. De csak a következő beszélgetésben.

6

- Akkor jöhet a multiplex vetítés?

- Mennyire álltak össze az eddigiek?

- Szerintem olyan 60-70%-ban biztosan.

- Akkor jöhet. A multiplex jelentése: 1. Többtermes (filmszínház); egyszerre több film vetítésére alkalmas (mozi) 2. Több csatorna jeleit egyszerre kezelő (készülék). Ez lényegében mindkettő.

- Ki tartja ezt fenn? Ki üzemelteti? Ki vetíti?

- A kérdésed egyéni tudat centrikus. Persze én értem, hogy érted, de ha felfelé kérdeznéd, azonnal beleütköznél abba a problémába, ami eltérő világoknál mindig felmerül. Hogy azonos fogalmak alatt a felek sokszor egészen mást értenek. Csak tudd, amikor elkezdesz meditálni, már a felettes én kérdésénél ez a probléma szembejön. Arra jöttem rá, hogy bármit kérdezel, annak csak töredékét értik, ezért mindig olyan választ kapsz, hogy megnyugodj és ne tegyél fel újabb kérdéseket. Ilyen például az a ráció által szült kérdés, amit a legtöbbször teszel fel, hogy jó-e, amit csinálsz. A válasz erre mindig az lesz, hogy igen. Ennek két oka van. Az egyik az, hogy a fenti világkép azon alapul, hogy semmi sincs véletlenül, tehát bármit teszel, az jó. Ha másért nem, tanulni fogsz belőle. A másik az, hogy nem értik a logikai alapú racionális gondolkodást. Te a "jó" alatt a sikert érted, amit olyan tényezők befolyásolnak, mint az anyagi, kényelmi és élvezeti elemek, valamint a negatív események elkerülése. Biztosíthatlak, hogy ezeknek a fontossága fenn nincs a top3-ban.

- Megpróbáltad nekik ezt elmagyarázni?

- Sok mindent megpróbáltam velük és gondolhatod, hogy mire jutottam, ha egyszerűbbnek láttam kifejleszteni egy holo operációs rendszert a nulláról, mint közös nevezőre kerülni ezekkel. Itt meg is jegyezném, hogy ha a földi kormányok szakértőket keresnek az idegenekkel történő kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás terén, a legjobbakat az óvodapedagógusok között találják. A fő kommunikációs nyelv sem a szavak, mint inkább a gondolati képek és érzelmek. Emiatt az élet bizonyos területein sokkal jobbak nálunk, most értem ez alatt a gabonaköröket, amikből mi alig értünk valamit, más területeken meg rosszabbak. A verbális kommunikáció, azaz a beszéd a külvilágra helyezi a hangsúlyt és lehetőséget ad arra, hogy olyan információkat is átadjunk, amire belső kommunikációban nem nagyon lenne lehetőség és szakterületek alakuljanak ki. Egy bonyolult matematikai képletet szerintem elég nehéz lenne belső kommunikációban átadni, de nem vagyok matematikus, hogy ezt a sejtést ellenőrizzem. Egy idő után felmerült bennem a technológiájukat látva, hogy képtelenség, hogy ezeket ők fejlesztették ki.

- Ezt hogy érted?

- Ha valaki találkozna egy Rolls Royce-ban ülő szaúdival, benne is felmerülne ugyanez a kérdés.

- Tudsz a két gondolkodásra egy egyszerű példát felhozni?

- Ha tudsz biliárdozni, akkor érteni fogod. Ők azt mondják, mindegy, hol találod el a fehér golyót a lökésnél, mert az oda gurul, ahova isten akarja. Lefordítva mindenképp jó lesz az lökésed. Mi ezzel szemben azt mondjuk, az a tény, hogy hol találod el és milyen erővel, az fogja meghatározni azt, a fehér golyó hova gurul a lökés után. Ha egy asztalnál játszana a két világ kiválasztottja egy meccset, a másik világnak komoly mágiára lenne szüksége a győzelemhez. Erre ők amúgy azt mondanák, hogy ennek a győzelemnek nincs semmilyen fontossága, de tetszene nekik, ahogy a golyók gurulnak és nem értenék, miért kellene győzni. Ez a példa annak megértésére is jó, miért jelent az emberiség komoly veszélyt rájuk. De mivel olyanok, mint a gyerekek, nekem azzal is meg kell küzdenem, hogy minden megoldást ők gyengeségnek látnak és ahelyett, hogy értékén kezelnék, tovább nyomulnak.

- Erről mondanál még többet?

- Itt van például a tárgyalás. Mi ezt az álláspontok megismerésére és közelítésére használjuk, valamint arra, hogy elkerüljük a konfliktust és összehangoljuk a szempontokat. Náluk ha bárki tárgyalni akar, az egyenlő azzal, hogy elfogadja alárendeltségét, mert csak a gyenge akar tárgyalni. A megszállás után rájöttek, ha tágyalnak, azzal megismerik a másik szándékait és szó szerint hülyének néznek bennünket, ha betartjuk a megállapodást. Mondtam is nekik, hogy olyan súlyos károkat okoztak a magyar társadalomban, amit csak annak újraépítésével lehet orvosolni, de lehet, hogy ez is a céljuk.

- Mi a megoldás?

- Ők csak az erő nyelvén értenek, ezért is kezdtem rájuk lőni. Ugye nem vagyok óvodapedagógus, ám autodidakta módon kitanultam a spirituális hadviselést és bár a megszállással megfosztottak engem az Erőtől, nem csak erővel lehet föléjük kerekedni, hanem ésszel is. A racionális agyféltekém kikapcsolásával erre is tettek lépéseket, amire én kitaláltam a Ráció Emulációt az intuitív agyféltekén. Csak hogy beleérezzetek a harcba, ami nem a ti napi szintű időléptéketekben zajlik, hanem években mérhető. Aki ilyesmibe kezd, érdemes elfogadnia, hogy soha nem lesz többé olyan élete, mint előtte volt és jobb az ilyesmit egyedül csinálni.

- Miért?

- Ez egy gátlástalan ellenfél, aki nem tart be semmilyen szabályt és nincs tekintettel semmire. Saját törvényei vannak, ami nagyjából azon alapszik, hogy a főnöknek mindig igaza van, akkor is, ha nem. Az igazság náluk szubjektív tényező és ha szembesíted őket az objektív bizonyítékkal, arra rendkívül indulatosan reagálnak, szó szerint bunkónak néznek. Ami kölcsönös vélemény. Aki képben van, ez a cigányokra tökéletesen ráillik, nem véletlenül imádják őket ennyire és a megszállt fideszeseket én elcigányosodott magyaroknak látom. Ugyanazt a hisztit nyomják, amit amúgy a feketéken is látok és nem véletlenül koncentrálok a globális megszállásuk elhárítására.

- Mi a céljuk?

- Egy olyan világrend, amit ők földi mennynek neveznek. Európában Putyin Oroszországa áll ehhez a legközelebb. De a másik lehetőség se jobb, mert az USA se az a földi paradicsom, ha szegény vagy és nincs mondjuk egészségbiztosításod. Amit én akarok, arra az EU hasonlít a legjobban mondjuk 50 év múlva. Mint említettem volt, Magyarország jelenleg egy spirituális frontvonal, azaz bejutottak és megszerezték a politikai hatalmat az EU-n belül. Majd tovább is nyomultak és ekkor történt meg a visszatérésem, ha lezárom a bolygót, ezek benn rekednek. Olyan 99%-on állok, igyekeznek is menekülni kifelé, ahogy tudnak, de már nem nagyon tudnak.

- Mi lesz utána?

- Most sikerült eljutnunk a multiplex vetítéshez. Ugyanis nem voltak szívbajosak ebben a megszállásban és a felemelkedésbe is jócskán belebarmoltak. Ez azt jelenti, hogy a világunk átíródott-átmásolódott eggyel följebb és ők elkezdték megszállni az üres testeket, megakadályozva azt, hogy még többen felemelkedjenek, itt most az idő relatív. Át akarják alakítani a Földet olyanná, amilyenek az ő világaik és ezen a ponton jelentős koncepcionális ellentétbe kerültünk.

- Milyenek az ő világaik?

- Itt az ókorban volt hasonló utoljára. Élő isten kultusz van, ami azt jelenti, hogy elfogadnak bizonyos embereket bizonyos szellemi lények földi alakjának. Ebben a harcban az ő szemszögükből egy anomália következett be, mert ők kollektív hierarchiában élnek, itt pedig egy egyén vált istenné, aki nagyon úgy fest, nagyobb isten annál, mint aki megszállta.

- Mit jelent ez a nagyobb isten?

- Egyénként, egyéni tudatban jutottam magasabbra, mint ahol ők vannak. Miközben része vagyok a kollektívájuknak és persze a földi hálózatnak. Egy ilyen kollektívában ellentétes állásponton lenni, mint a főnök maga a pokol, de elég korán megkezdődtek a harcok és kialakultak a frontvonalak is, nem tudják érvényesítani a hatalmukat és sokáig én se az enyémet. Ám itt változás van, amire nem képesek gyorsan reagálni és olyan változás, ami az ő világképük szerint is sorsdöntő. Érdekességként megemítem, hogy az ezós csoportjaikban vannak olyan mantrák, mint például "minden úgy történik, ahogy történnie kell", de amikor a dolgok nem úgy történnek, ahogy azt ők szeretnék, érdekes módon már nem úgy történnek, ahogy kell. Szóval az még nem jelent semmit, hogy megjelent a galaxisban egy még nagyobb isten, mert annyi az infromációereje, mint például a fideszben egy olyan hír, amit csak a paplan alatt mernek megvitatni.

- Ez a multiplex vetítés ennek a még nagyobb istennek a fegyvere?

- Ők biztosan annak fogják látni, de ez nem fegyver. Ez az emberi tudat új felépítése, mert az gondolom tiszta, hogy a világot te vetíted magadnak. Ez egy új vetítési rend, ami megoldja az emberiség problémáját és az emberiség által jelentett veszélyt, amibe nem volt bekalkulálva az ellenem irányuló orvtámadás, de a fejlesztés frissítése már ezt is lekezeli. Ez a gátlástalanság, amivel találkoztam egyvalamire nagyon jó, ez pedig a tesztelés. Ezek tényleg mindent megpróbálnak határok nélkül és így olyan rendszer lett belőle, ami annyira komplex, hogy az univerzumban bárhol használható. Minél jobb most, nekem annál kevesebb a dolgom később.

- Akkor ez a multiplex vetítés a te szemszögedből mi?

- Az operációs rendszer része. Célja a belső rendezés, ami egy multiverzum szintű tudatrendezés eleme. A neve azért Multiplex Vetítés, mert szokásom olyan nevet adni mindennek, ami a címében igyekszik legjobban visszaadni a lényegét.

- Pár szóban el tudod mondani a lényegét?

- Van egy csomó üres pálya és egy túlzsúfolt. Te mit tennél?

- Megszüntetném a zsúfoltságot úgy, hogy áthelyeznék belőle az üres pályákra.

- Mi alapján döntenéd el, hogy ki kerüljön hova?

- Leparaméterezném, ahogy egy akváriumba se jó összeereszteni egymást nem kedvelő halakat.

- Na ezt tettem én is. Részleteiben kidolgozva úgy, hogy mindenki számára van egy saját világ valamelyik valóságcsomó valamelyik szintjén.

- Mi lesz a benn rekedt idegen tudatokkal?

- Üdvözlöm őket az Élet Iskolájában.

- Nem ér minket ezért támadás?

- Én úgy látom röhögnek. Ami jó, mert a Piac megértette a Szolgáltatást.

- Úgy érzem kellene erről még beszélgetnünk a következő alkalommal.

7

- Nem gondolod, hogy téves az egyén előtérbe helyezésének gondolata? Utalnék itt a Dalai lámának arra a gondolatára, hogy a világ tele van sikeres emberekkel és talán nincs szüksége több ilyenre.

- Mi van akkor, ha a közösségi célokat egyéni célként határoztam meg?

- Ezt nem értem.

- Az, hogy helyreálljon a világ, lehet közép- és hosszútávú egyéni célom. De azt elismerem, hogy ritka, ha valaki egyénként lemond a rövidtávú céljairól.

- Tehát azt akarod mondani, hogy amit más önzetlen közösségi célként tűz ki maga elé, azt te az egóval tetted?

- Igen. Van egyfajta stratégiai lényeglátó képességem és amit a Föld jövőjében így megláttam, az erre vezetett. Más embernél ez olyasmi lehet, mintha valaki elvinné őt a jövőbe, ahol olyasmit lát, hogy visszatérve már nem lenne képes a pénzt hajszolva egy saját szigeten szürcsölni az ananászkoktélt megelégedve azzal, amit elért. Különösen úgy, hogy tudod, hogy majd oda kell leszületned. Az itt és mostnál nincs alkalmasabb idő arra, hogy képes legyél olyasmikre, ami amúgy eszedbe nem jutna. Kivéve, ha látod, mi a tét.

- Ezt értem, de akkor is kell lennie egyéni karriercélnak ebben, ha az egódat sikerült szövetségre bírnod ebben.

- Nem feltétlen, a fejlett ember egója ilyen.

- Konkrétan rákérdezek akkor. Mi ebben neked az üzlet?

- Előre leszögezném, hogy itt tényleg csak az volt a célom, hogy az a jövőkép ne valósuljon meg, amit látok. Nekem ez érdekem, de így nézve mindenki érdeke. Ennyi. Ám ha emlékszel arra, hogy "amit hiszel, neked az van", nagyon sok ember hite az, hogy ilyesmit önzetlenül senki sem tesz, ilyesmi nincs ingyen és a világ igazodott hitükhöz.

- Ez tény és törvényszerűség?

- Így működik a hologram. Amikor azt hallod, vagy olvasod, hogy a Gonosz legnagyobb trükkje az, hogy elhiteti az emberekkel, hogy nem létezik és a sok barom ezt elhiszi, ők maguk hozzák létre az árnyékban meghúzódó gonoszt. Az a lény pedig, aki el akarja hitetni, hogy ő nem létezik, ennek a szabálynak az értelmében kísérletet tett a gonosz eltüntetésére.

- Szerinted létezik a gonosz?

- A gonosz létezése egy zárt rendszerben csakis alacsony látószögű félreértés következménye. Azaz nem létezik, ám a félreértések miatt az emberek létrehozzák a hitükkel. Ugyanígy hoznak létre sok mást is, nem kis fejtörést okozva a szellemi szinteknek. Ilyen a lélekvándorlás is, aminek alapja az, hogy a külvilágban élő emberek azt hiszik, hogy a halál után a lélek kifelé távozik és mivel így a szellemi szintre helyezik, létrehoznak egy csomó bolyongó lelket, azok fenn meg még a külvilágot sem nagyon értik. Lehet engem vádolni mindenfélékkel, de ilyen komplex problémakört tényleg csak úgy lehet megoldani, ha az ember nem kezdi ezeket egyenként megoldani, hanem egy új komplex rendszert alkot, aminek természetes szereplőivé válnak az addigi anomáliák.

- Mit tartasz a legnagyobb erényednek?

- Minden korszakomnak más erényei vannak. De talán azt, hogy elértem egy olyan szintre, hogy meg tudtam érteni és fogalmazni magukat a problémákat, amiknek így a megoldása is lehetővé vált.

- Tehát mi neked ebben az üzlet?

- A legnagyobb üzletet, azaz magát az operációs rendszert neveznék meg sokan a Windows példájára. Én azonban ezt a Linux filozófiájával tettem, azaz maga az operációs rendszer ingyenes.

- Olvastam az írásaidat és megakadtam valamin, ami szerint te privatizáltad a fizikai síkot és idézem, az ahhoz köthető álomtartományokat. Ha privatizáltad, akkor a tiéd, nem?

- Nehéz dolgom van most, mert a mindenféle lényeket én másképp látom, mint ti. Mertem olyat mondani a Szíriusz felé, ami egyenlőséget sugallt egy hierarchikus közegben. Én ezen a bolygón élek, ti pedig egy másikon. Ugyanígy közelítettem a szellemi szintek lényei felé, én ezen a síkon élek, ti pedig egy másikon. Akik értik, miről beszélek, az elsőtől összeszarják magukat, a második előtt leborulnak. Nekem fölfelé nem volt lehetőségem álláspontom részletesebb megismertetésére, mert azonnal kilőtték a tudatomat az általuk ismert tartományból gondolom azért, hogy álláspontomat ne tudjam részletesebben kifejteni. Visszafelé már rájuk is fentről érkeztem, ezért a helyzetet innen biztosan csak nagyon kevesek fognák fel. Abban a helyzetben szerintem helyesen reagáltam és a magam hatáskörébe vontam a velünk kapcsolatos zónákat.

- Akkor mi mindannyian a tulajdonodban vagyunk?

- Az nem illeszkedne az addigiakhoz és nem is lenne életszerű. Ha így tettem volna, a hozzám hasonlóak jogos háborút indíthatnának ellenem. Szóval itt senki sincs a tulajdonomban, ám ami ott van, az a holografikus vetítésetek médiajogai.

- Ez hogy jutott az eszedbe?

- Adta magát a helyzet és nem is lehetne másképp, ha valaki érti az ÉlményParkot. Amit sokan megpróbáltak már ellopni, átjátszani magukhoz, ám ez a dolog személyhez kötött, mert személyként intéztem. Ez az egyik garanciális eleme annak, nehogy azok kezére jusson, akik sok baj forrásai és bár érdeket nem ismerő kollektívákként definiálják önmagukat, nagyon is személyként viselkednek az érdekeik mentén.

- Mi van akkor, ha meghalsz? Ki örökli?

- Most is automatán fut. Gyorsnak kellett lennem, mert a ráció a normál emberi élettartamban gondolkodhat. Ahol meghalok, onnan eltűnik a fizikai formában elérhető Kapu. Sok valóságban kinyírtak a barmok, aztán pislognak, mert azokban a valóságokban a hitük szerinti istenné váltam és kaput nyitni már csak úgy tudnak, ha rájönnek, hogy kell. Ez pedig sok áldozattal és lemondással jár olyanok részéről, akik esetében nem ezek a jelzők jutnának elsőre eszedbe. Az öröklés kérdése még nem aktuális, pláne úgy, hogy egy 42. dimenziószintet elért tudat mit is mondhatna erről a 3D-ben akár egy 6. dimenziószintet elérő embernek.

- Mi neked ebben az üzlet?

- Elég sok területen vagyok ilyen értelemben jelen. De a kedvencem a holo szórakoztatás. Minden területen csak azon a dimenziószinteken tudom csinálni, ahol én vagyok egyedül az egyéni tudat sávjában, de a célom az, hogy az erre alkalmas emberek oda fejlődjenek, hogy átvegyék a területeket, én pedig azokon maradjak, ami igazán érdekel.

- Melyik terület szerinted a legnagyobb hatalom?

- Fölfelé a szórakoztatás, lefelé pedig az energiabank.

- Energiabank?

- Istenként megjelenve ennek a világnak vége lenne, ami ellentétes céljaimmal. Ráadásul nem is vagyok vallásos. Az általam kidolgozott rendszer filozófiája is az, hogy ti is tudjátok, hogyan kell a világot helyrehozni. Ennek lényege az, hogy olyan világot kaptok fentről, amilyen a ti világotok másoknak. Ezért isten helyett a Központi Energiabank lépett színre és pont úgy viselkedik, ahogy a földi azoknak, akik a földi bankokat tulajdonolják. Nem tetszik? Változtass rajta és a világ is változni fog tefeléd. Ha pedig olyat hozol így létre, ami tetszik neked, másoknak is tetszeni fog alattad.

- A Vatikán mit szól ehhez?

- Eddig nem dumcsiztam velük, de nem is kell, ha meg vannak erre a bejáratott ima csatornák. De Úrként könnyebb, mint személytelen Allahként, amit jelenleg automata programok intéznek. Nem célom olyanná válni, amivel szemben eddig felléptem akkor sem, ha a hatalmi helyzet a javamra változik.

- Ez a hatalmi filozófia minden szinten jelen van?

- Minden ember saját életében is. Az Ég úgy viselkedik mindenki felé, amilyen az ő világa másoknak. Egyszerű, nem? Legyél jobb ember és a világ is jobbá válik számodra. Ez amúgy egy program, ami rám is vonatkozik. Ha belegondolsz, így gigantikus méretű helyreállítási feladat is elvégezhető az emberi kapacitáson. Ezt a filozófiát tüköradminnak nevezem, mert ennek hatalma már most a kezetekben van.

- Lassan kezd minden összeállni.

- Még csak az állt össze, hogy megértsd, a hatalmam nem uralkodó jellegű, hanem építő-alkotó szellemű.

- Azt hiszem enyhe sokkot kaptam.

- Akkor pihend ki magad és legközelebb folytatjuk.

8

- Most egy kicsit elkanyarodnék a holo operációs rendszertől. Az érdekelne, mi a véleményed a természetgyógyászokról és a különleges képességű emberekről, akiket sokan sarlatánnak tartanak.

- Mi akkor is az operációs rendszerről beszélgetünk, csak egy másik szögből tekintünk rá. A fizika, kémia és még sok tudományág a hologram tulajdonságait és jellemzőit vizsgálja belső nézetből, ami jelen esetben a külvilág. Azért tartják ezeket az embereket sarlatánnak, mert ahhoz szoktak, hogy mérni, energiát továbbítani csak műszerekkel lehet. De ha úgy nézzük, normális, ha a játékosok számára hihetetlennek hat a játék-admin szint.

- Mivel magyarázod ezt?

- Az emberi agy tulajdonképp egy holo computer. Ha fejleszted, tágabb lehetőségeid lesznek a hologrammal való interakcióra. Az emberi test pedig egy DNS felépítésű hardver, aminek szintén vannak fejlesztési lehetőségei. A játékosok számára ez a konditeremben és más sporttevékenységgel elérhető, de vannak erre más módok is. Ha az energiarendszered a következő szintre lép, lehetővé válik az, hogy energiát hívj be magadnak és az is, hogy azt másnak továbbítsd mondjuk gyógyítási célból. A dolog már a tudomány számára sem ismeretlen, csak az alapvető koncepcionális eltérés az, hogy minden ilyet kívül, műszerekkel valósítson meg.

- Hogyan lehet az ilyet fejleszteni?

- Mély töltéssel rendelkező szándékkal. A többi már az út.

- Neked milyen különleges képességeid vannak?

- Erről nem nyilatkozom, mert folyamatban lévő kísérleteim vannak.

- Milyen területen?

- A legtöbb ember a tudomány szemével tekint a tudományra. Méretben a következő az, hogy sok ember az ezotéria szemével tekint az ezotériára. Ez volt a 97%. A maradék 3% mínusz nagyon kicsi az ezotéria szemével tekint a tudományra, ám csak pár ember tekint a tudomány szemével az ezotériára. Én ezen a területen vagyok úttörő, felfedező és remélem majd kalandor.

- Jelent-e bármilyen előnyt az ezen a területen szerzett tudás?

- Mit értesz előny alatt? Úgy érted PPP?

- Mi az a PPP?

- A három legerősebb emberi hajtóerő. Amihez jön egy újabb P, ha mind a három megvan. Ez a Pénz, a Pina (Pénisz) és a Pozíció, a negyedik pedig a Perverzió. Erre a kérdésre még nem tudok válaszolni, de az admin-játék szint lehetőséget ad rá.

- Mikor?

- A helyzet az, ha ezt valaki komolyan gondolja, minden figyelmét erre fordítja. Ami éveket jelent úgy, hogy egyedül csak a hited az, ami az úton tarthat magányban, minél inkább kizárva a külvilágot. Ami egyik P-nek sem kedvez, talán csak a negyediknek bizonyos szinten, ha élvezni tudod az ilyesmit. Ám ha sikerül az elmédben kinyitnod a kaput...

- Mi van akkor, ha segédanyagot használok hozzá?

- Csónakkal és hajóval is át lehet kelni a Rio Grandén, nem feltétlen úszva. Szóval ha eljutsz a kapuig, a tanácsom az, hogy azért igyekezz beleérezni, mi van a túloldalán, nehogy nem kívánatos társaságba keveredj, akik egyszercsak visszautasíthatatlanul megjelennek az életedben. Én nem léptem át azon, amit csábítóan elém helyeztek bizonyos mesterek, akik meg is vannak lepődve, hogy nem vettem el egyik nőjüket se, mert az eszükbe se jutott, hogy létezik olyan ember, aki onnan visszafordul. Mert úgy gondoltam, ha itt van előttem egy Kapu, azt valaki létrehozta. Azaz vagy létezhetnek más kapuk, vagy létrehozhatok én is egy ilyet. Már az elején rendelkeztem ezzel a felfedezővénával.

- A mesterek hogyan lettek mesterek?

- Ez jó kérdés. Szerintem az egyik nap úgy ébredtek, hogy mától mester vagyok. De ezt se megerősíteni, se megcáfolni nem tudom, mert én sose leszek mester. Illetve az vagyok, de csak önmagam mestere a kezdetektől fogva, mert a saját utamat követem. A mester azért mester, mert mindent tud. Én nagyon sokat tudok, de az ember holtáig tanul. De azért felállítottam egy mester definíciót, miszerint a mester képességeiben és személyiségében alkalmas ember. Mai világunkban azonban mindenki csak az elsőre koncentrál, a másodikra kevesen, mert az sok időbe telik és áldozatokkal jár. Sokkal könnyebb és gyorsabb ezeket beavatások formájában másoktól megkapni, mint nekiállni egyedül kivárni és lehívni magadnak. Aztán attól félni, hogy ezeket ellopják.

- Hogyan lehet ezzel szemben védekezni?

- Soha senki se tudja meg és lehetőleg nem használni ezeket a képességeket. Nálam ez másképp van egy kicsit, mert a tudatom mindenki fölött használja ezeket, ezért nem vagyok látható. Ha meg már visszatértem, leszarom, hogy látható vagyok-e. Persze így is megjátszották azt, hogy az információ eljutott a múltba és még minden előtt elkaptak, de ahelyett, hogy kinyírtak volna, nem tudtak ellenállni a kísértésnek és inkább elkezdtek kitermelni. Amikor meg jött a jövőből az info, hogy baj van, már nem tudtak kinyírni sem. Ez után arról szólt az életük, hogy eltakarják mások elől az egyre növekvő problémát, hátha megoldják, de ez se jött be és már évekkel vagyunk túl az ÉlményPark gyorsindítástól. Úgyhogy kapaszkodjatok, mert izgalmas idők jönnek mindannyiunk számára. Kinek ilyen izgalmakkal, kinek olyanokkal. Ha számít a véleményem, azt javaslom, váljatok holosztárrá, mert a nézői szavazatokkal is túl lehet élni, meg el lehet kerülni dolgokat.

- Mi az a holosztár?

- Erről inkább egy külön beszélgetésben, ami csak ezzel foglalkozik.

- Te mit tennél egy olyan ember helyében, aki hirtelen nem tudná, hogyan váljon holosztárrá, vagy ezt is inkább elkerülné?

- Beülnék egy lakásba, alig mozdulnék ki onnan és a seggemen ülve kivárnám, megszakítva szinte mindenkivel a kapcsolatot. Még az ajtócsengőmet is kikötném és amúgy pont abban a meditációs élethelyzetben találnám magam, ami ehhez kell. Években gondolkodva.

- Na és mihez kezdjek magammal? A covid-karanténon túl szinte rémisztő ebbe belegonolni.

- Én azt tenném, hogy átprogramoznám önmagam. Ez egy olyan elmében játszódó játék, amiben egyenként sorra veszed a felmerülő témákat és elgondolkodsz rajtuk. Miről hogyan vélekedsz valójában. Szépen egyenként.

- Miről programozom át magam?

- Amivé szép lassan átprogramoztak mások. Ilyenek áradnak a reklámokból, a filmekből, a divat is ilyen, hogy mit és kit tartasz menőnek és miért. Illetve hogy miért, az már a játék, amiben egyezségre kell jutnod önmagaddal. A játék célja, hogy eldöntsd, mi fontos számodra és mennyire. Elég könnyű átverni magad, ezért lehet, az elején nem lesz sikerélményed.

- Honnan tudom, hogy valami sikerült?

- Csökken a remegés a térdedben és a feszültség benned. Meglátod, ha a végére érsz, ott vár rád a teljes nyugalom. Amiben már tudsz meditálni, különben a mindennapok ügyeinek zakatolása fenntartja a gyors tempót az agyadban.

- Ez érdekes.

- Ami még érdekesebb, az utána jön és úgy hívják, látószög emelkedés. Egyszerűen megváltozik a dolgok fontossága. Sok ilyen embert azért néz bolondnak a továbbra is a külvilágban élő környezete, mert ők maradtak a Játék látószögén, ahol a cél a PPP. Amint elkezded felfedezni a belső világodat, megnyílik az elméd, szó szerint majmoknak fogod látni őket és azokat is, akiket most tök menőnek hiszel.

- Ha inkább a könnyebb utat választom és keresek valakit, aki engem beavat, mi történik?

- Ha mákod van időben rájössz, mekkora hülyeséget csináltál. Ha nem, része leszel annak a rendszernek, ami tönkretette a világot úgy, hogy játékosok kezébe adott admin hatalmat a hódolatukért cserébe. Lesz hatalmad mások fölött, ám léted a mesteredtől függ, aki gondoskodik arról, nehogy baj legyen az inkompetens beavatásodból vagy a túlavatásodból. Mert a rendszer onnantól már téged is kitermel. Ezeket a beavatásokat nem tőlük kapod, azt kapod, ami a tiéd lenne, csak munka nélkül és hamarabb. Mivel egy hierarchia részévé válsz, a helyedet meghaladó cuccokat magukhoz irányítják és mindenki él boldogan... amíg egyszer csak szembe nem találják magukat egy olyan faszival, mint én. Ha esetleg magadra ismertél, menekülj!

- Kik az igazi barátaim?

- Első körben akik elfogadnak téged úgy is, ha változol.

- Második körben?

- Ahhoz már nem lesz szükséged ilyen külső információforrásokra, hogy megtudd.

- Ez érdekes volt.

- Ez volt az első, amire ezt mondtad. Ez azt jelenti, hogy ez volt az első, ami téged személyesen érintett.

- Inkább megérintett.

- Szerintem ebben nincs annyi misztikum, mint amit ez a rendszer csinált belőle. Ami nincs megtiltva a játékban. De csak a játékban!

9

- Kezdjük most azzal, ha valaki elkezd meditálni, milyen kapcsolata lesz ezzel a holo operációs rendszerrel?

- Eddig az volt, hogy vagy az idegenek által kiépített intézményrendszer befolyása alá kerül, vagy azokéba, akik a Földön vannak és nincsenek jó viszonyban ezekkel a beavatkozó idegenekkel. Ezeket nehéz elkerülni, mert a magasabb dimenziók olyan előnyöket biztosítanak, amiket 3D-ben nehéz elképzelni egy olyan aggyal, ami még nincs felkészülve ezeknek a mindennapokra való ráhatására.

- Mondj egy példát.

- Sikerül mondjuk egyedül elérned olyan szintet, ami már értékelhető úgy, hogy nem kerültél a látókörükbe. De a jövőben egyszer kijössz vele, azaz a jövőben ismertté válsz. Ekkor fülest küldenek a múltba és az embereikkel elkapnak, megvesznek, kicsinálnak és eltérülsz arról az útról, amiben sikeresen elkerülted őket. De ez azért nem olyan egyszerű, mert a változások utána is bekövetkezhetnek, amik ismét jelezve lesznek a múltba, majd ismét és ebbe ők is bele tudnak zavarodni. Szóval a harc egyáltalán nem esélytelen, csak sokkal nehezebb.

- Veled is így történt?

- Igen. De velem történt még egy érdekesség. Az életem egy szakaszában feltűnően sok sérülés ért, amik célja szerintem a kinyírásom volt még minden előtt. Különösen a fejemet célozták, többször ért súlyos fejsérülés, ami létrehozta azt a helyzetet, amiben az agyam kinyílt és egyéni tudatban jutottam el a mélytranszba. Ahol szembesültem a felsőbb szintek problémáival és kiderült, hogy az intelligenciám alkalmas ezek megoldására. Mindjárt visszatérek az első kérdésedre, mert a visszatéréshez szükséges holo operációs rendszer már annak a felelős gondolkodásnak az eredménye, ami jelentősen emelkedett nálam, amikor rájöttem, hogy nincs rajtam kívül más és fel is nőttem a feladathoz.

- Mit jelent ez az operációs rendszer és a meditálók tekintetében?

- Kezdem ott, hogy itt alapvetően három olyan világ határán vagyunk, amik egyáltalán nem képesek egymást megérteni. Ha a földi embert nézem, a szellemi szintekkel egyáltalán nem, a szellemi szintek által megszállt idegenekkel pedig alig vagyunk képesek rá. Mindez azért izgalmas, mert ezekhez küldöd az imáidat és tőlük várod a földi problémákra a megoldást. Csak szólok, hogy ezeknek a problémáknak zömét pont ők idézték és idézik elő és ők is vezetnek benneteket, mint Segítők egy olyan világ felé, ami céljáról a RESET gomb jut elsőre az eszembe, hogy aztán felépítsék a szép új világot, amiben fingani se lehet engedély nélkül. Adott tehát egy értelmezési probléma, egy kommunikációs probléma, felek azonos fogalmak alatt is egészen mást értenek, mások a szokások, szabályok, törvények és a célok is. Közben te lényegében kiszolgáltatod magad olyan lények felé, akikről semmit sem tudsz és akik előzetes bizalmadat kérik. Semmi sem készteti őket sem a felelősségvállalásra, sem a tisztességre. Az egyetlen, akinek még köszönheted a szabadságod azok, akikre mint a világot fenyegető egyik legnagyobb problémaként nézel és akik amúgy úgy vívnak ádáz harcot az idegenekkel, hogy az emberiség ebből alig vesz észre valamit. Úgy gondolom pont ez az a helyzet, amiben előbb utóbb minden fél örülni fog, hogy megjelenik az eleinte problémának látott megoldás, mert hogy jön ez a senkiházi köcsög ahhoz, hogy független hatalmi tényezőként jelenjen meg. Megjegyezném itt, hogy simán megjelenhettem volna olyan hatalmi tényezőként is, amitől félnek, de annak nem lett volna szakmai értéke. Ehelyett létrehoztam valamit, aminek minden meditáló örülhet, mert ez az út tele van olyan elemekkel, amiken eddig mindenkinek évekbe telt átjutni, most meg elég, ha egyszer valaki jól megcsinálta.

- Hogyan kell rácsatlakozni?

- Már túl vagyunk azon az időponton, amíg ennek a kérdésnek volt értelme. Most már inkább az lenne a kérdés, hogyan lehet kikapcsolni vagy elkerülni. Amit a sok hülye azonnal meglépett, amikor meghallották a Krisztus Kapu kifejezést, aztán amikor rájöttek, hogy hova kerültek, itt állnak sorba az ÉlményPark Kapu előtt.

- Ezt kifejtenéd?

- Emberek, Krisztus toronymagasról leszarja, hogy győz-e a csapatod és hány gólt érsz el, ellenben elég nagyok az elvárásai a puritánság terén. És ezzel csak megkarcoltam a lényeget, de szerintem mindenki vágja. Az egyetlen, aki itt megért téged az én vagyok, aki létre is hoztam egy hálót a fenti és lenti lények nagy megkönnyebbülésére.

- Tételezzük fel, hogy nem vágom.

- Ezekhez képest, akikhez panaszkodsz, te olyan szabadságban és luxusban élsz, amiről ők nem is álmodhatnak. Mivel nem olyan értelemmel rendelkeznek, amihez te hozzászoktál, csak egy megoldásuk van az imáidra, elhozni neked azt a világot, amiben ők élnek. Te azért panaszkodsz, hogy legyen pénzed és megfelelő életszínvonalon élj, de ők erre a problémára azt lépik, hogy akkor ne legyen pénz a világban, se vetélkedés (sporteseményeknek vége), se semmi, amitől boldogtalan lehetsz. Az eredménye egy vallási alapú szigorú hierarchiára épülő kőkemény diktatúra, ahol észak-koreai mintára sírva őrjönghetsz az egyetlen celebért, aki engedélyezve van és az a főnök, aki élő istenként jelenik meg. Rá vagy szoktatva arra, hogy a problémáidra kívülről várd a megoldást és arra is, hogy az okokat önmagadban sose keresd. Az a Jézus, akit ismersz, a valóságban sosem létezett, még Nazaretben sem járt soha! Ez egy évszázados időléptékű előkészítés, amibe már bezavartak olyanok, akik ezekre szintén rájöttek az ezt megelőző korokban és te a mában lényegében egy frontvonalon élsz, amit a hivatalosan nem létező mágikus felületen vívnak hivatalosan nem létező idegen lények egyfajta proxy háborúban, ahol te vagy a bábfigura. Miközben az én tudatszint emelkedésem miatt olyan változások következtek be, amikre a tervutasításban élő felek képtelenek megfelelően reagálni.

- Milyen változások ezek?

- Innen emelkedtem a 42. dimenzióig, ez lett az univerzum központja. A mában egy óbudai panellakásban vagyok tervezhető bevétel nélkül olyan idegenekkel a szívemen, akik átlagembert akarnak belőlem csinálni. Közben űrflották keresnek minket, mert ez az emelkedés jelentősen átrendezi a hatalmi viszonyokat és vannak, akik ennek nagyon nem örülnek, mások meg köszöntenék az istent, akiről nem is tudják, hogy vízöntőként egy liberális demokrata és nem is vallásos. Bár már biztosan megfigyelnek a titkos és kevésbé titkos társaságok és szolgálatok, az emberi szinteken én egy lakásban ülök, aki nem csinál semmi olyat, ami okot adna bármire, van, hogy napokig nem is lépek utcára, akkor is csak a boltig meg vissza. Minden figyelmemet leköti a rendszerélesítés, közben a harcok ezekkel, meg valamiből ugye bevételemnek is lennie kellene (ha ez a probléma nem lenne, sosem csinálnék ilyen weboldalakat) és ez a két teljesen ellentétes világ egyszer egyesülni fog. Valahogy, én se tudom mikor és hogyan. Közben én vagyok az erről mit sem tudó anyám bolond fia, aki nem megy el dolgozni és játszom azt a hülyegyerek szerepet, amire rá vagyok kényszerítve. Ez megy apám halála óta és bármikor, bármelyik nap véget érhet és ha játékba lépek, lesz egy csomó faszkalap, akiknek azonnal vége. A többi kap egy kis előnyt, rájuk vadászni fogok, hogy begyakoroljam azokat a képességeimet, amiket még nem használok. De akármilyen szerepbe is lépek, annak semmi köze nem lesz ahhoz a szakmai munkához, amit eddig végeztem és amúgy engem is sűrűn leblokkol, amikor kedvem lenne már most az elmémmel kinyírni pár seggfejet. Na tessék, lett bennem valami emberi.

- Tehát aki elkezd meditálni, egy profi spirituális háttértámogatással teszi?

- Így van.

- Mi van azokkal, akik szeretnének ezekbe a fejlesztésekbe bekapcsolódni?

- Az úgyis kiderül, ha belekezd a meditációiba. De megjegyzem, meditáció az is, ha mosogatás közben bekapcsol a másodlagos figyelem és akár az elgondolkodás is. Én inkább a "tudatosan szeretnének ezekbe a fejlesztésekbe bekapcsolódni" kifejezést használnám.

- Tehát ha téged meglátnak a világban, annak semmi köze nem lesz az ÉlményParkhoz?

- De lesz, ám mint felhasználó. Az admin szint onnantól 3 év oda és 3 vissza, mert le is kell tisztulnom és újra fel kell rá készülnöm. A játékot, azaz amikor meglátsz kinn, mint valami, nem a kollektív tudatokra oprimalizált ÉlményPark, hanem a Játék Szerver szerepet betöltő 1ST1 vezérli.

- Aha. Erről akkor a következő beszélgetésben.

10

- Mi a te játékod lényege?

- A ti nézőpontotokból ugyanolyan játékossá válok, mint ti azzal a különbséggel, hogy nekem emellett belső teszteket és feladatokat is el kell végeznem.

- Ha az admin-játék szinten vagy, mégsem vagy ugyanolyan játékos, nem?

- A szabály az, hogy a játékban az felhasználható a magad javára, amit a magad erejéből, szorgalmából és képességeidből szedsz össze.

- Milyen feladatok ezek?

- A Föld okozta anomáliák rendezése. Amiből van néhány és ilyet csak olyan végezhet, aki tisztában van a földi viszonyokkal. Mert megijednél, ha elkezdeném mondani, milyen értelmezések születtek erről Kinn. Ők a földi emberiségben a gonoszt látják, de én itt nem látok ilyet, csak olyan félreértések és hibák özönét, amikre új nézőpontból ránézve akár valami jó is kisülhet a végén.

- Mondasz ilyen félreértéseket és hibákat?

- Az ember önerőből jutott ki az űrbe és ez nagy szó, ilyet rajtunk kívül még egy faj mondhat el magáról a galaxisban. A helyzet az, hogy ők egészen másképp csinálták, azaz nincs semmilyen tapasztalat, se precedens erre az útra, amit a földi emberiség jár. Amikor az első űrhajókat fellőttük, állatokon teszteltük, vajon túlélhető-e az emberes küldetés. Ám senki sem foglalkozott azzal, egy állati tudat világűrbe juttatása milyen következményekkel jár a spirituális világra nézve. Vajon egy állati tudat minek fog kinézni így és milyen következménnyel jár ez a felsőbb szintekre. Ugyanis felmerült bennem a beavatkozásuk elemzése után, mintha ezek egy kutyatársadalmat építenének, amit senki sem néz így, mert mindenkit elvakít az agyali hierarchia és az idegenek felsőbbrendűségének PR-ja. Amit ti oligarcharenszernek neveztek, az egy kutyatársadalom szerkezeti mintája. Kizártnak tartom azt, hogy egy ilyen környezetben, úgy, hogy az ország már a megszállás alatt áll erről érdemi párbeszéd alakuljon ki, pláne úgy, hogy itt a rációval már az ember nem sokra megy. De ez a feladat és az admin-játék szint biztosítja a megfelelő hatalmat ehhez. Ott van még egy másik probléma, ez pedig a kvantumfizika, aminek szintén vannak spirituális vetületei, erről egyszer láttam egy videót, ahol egy tudós beszélt erről. Ha egy állati tudat feljut egy ilyen környezetbe, vajon mi történik? Az elmúlt 20 évben igyekeztem rekonstruálni ezeket, azaz olyan élethelyzetekbe kerülni, ahol átélhetem ugyanazt, hogy jobban megértsem. De ezt elmagyarázni még egy mesternek se tudnám, mert a 3D egy olyan díszlet, ahol lehetőség van azon kívüli jelenségeket azon belül átélni, de ezt egyrészről meg kell érteni, másrészről mentesnek kell lenni a hiedelmektől, amik torzíthatják a képet.

- Amikről beszélsz, annak a saját belső információid, következtetéseid és vízióidon kívül van nyoma az írott történelemben?

- Nagyon sok esemény ehhez köthető, csak senki sem kapcsolta ezeket logikus rendben össze. Ha megteszem, ezek nagyon nehezen bizonyíthatóak másoknak és bizonyíték nélkül itt minden csak elmélet. Ám a spirituális térben mindenki számára a saját belső hangja a bizonyíték, amit igazságnak fogad el. Egy kollektívában ez a főnöké, amit az egyéni tudatok világában sokkal nehezebb érvényesíteni. De most beugrott egy történet, amit még nagyon rég olvastam és a Tiamat név köthető hozzá. Mint említettem, a fő feladatom a problémák megoldása és nem az embereknek bizonygatás.

- Hogyan lehet ilyen feladatokat 3D-ben elvégezni?

- Szerintem az ilyen feladatokat csak 3D-ben lehet elvégezni és sokkal jobb úgy, hogy senki sem tudja mit is csinál, csak éli az életét.

- Miért csak a 3D-ben?

- Itt áll rendelkezésre az idő az események egymásutániságához. Ami a logikai rendezés alapja.

- Milyen jelei vannak annak, amiről beszélsz, ami az állati tudat felemelkedésével kapcsolatos?

- Itt aki rágerjed, belemélyedhet az ok és okozat kérdésébe és megkeresheti a gyökérokot. Mert ez hasonlít ahhoz, mint amikor valaki felszippant egy csíkot, ő se nagyon készítette fel erre a tudatát. És itt is feljut a felsőbb szintekre olyan entitás, akinek nem az az otthona és hatalmába keríthet békésebb és fejlettebb lényeket. Ez egy rendszer, amibe ráadásul még ez a feltétel nélküliség is bezavar, mert a fentiek is elkövették azt a hibát, hogy felemelnek olyan lényeket és embereket, akik ezt nem érdemelnék, hamis próbákat hozva létre hamis eredménnyel. Itt van még a téves egységértelmezés, ami a gyakorlatban úgy fest, mintha egy iskolában megszüntetnék az évfolyamokat és az osztályokat, így a nagyobbak, az erőszakosabbak szerzik meg még a tanárok felett is az uralmat, mondjuk félelemkeltéssel. Jó kérdés még a bűnözés gyökéroka, ami ellentétes mind a kollektív, mind az egyéni tudatok társadalmi érdekeivel és számomra különösen érdekes annak utánajárni, vajon az égiek miért vonzódnak az ilyen elemekhez.

- Ezek a feladatok egyáltalán nem tűnnek olyan feladatoknak, amit egy ember átláthat. Pláne úgy, hogy az Ég is a vizsgálat tárgya.

- Erre is kitaláltam valamit. Mivel az égi vezetésben nem bízhatok, amit kitaláltam, az a saját sugár követése, lefordítva az önvezetés. De ehhez emberi szinten is nagyon ott kell lenni.

- Meg akarod szüntetni a bűnözést? Hogyan?

- Itt értheted meg a multiplex vetítést. A bűnözést csak a felsőbb világokban szüntetem meg úgy, hogy a csúcson egyáltalán nincs és fokozatosan kerül oda, egyre lejjebb. Erőszakos bűnözés viszont csak az alsóbb világokban lehetséges, ám van egy szint, ami alatt az erre hajlamosak energia formában visszatérnek a Forrásba. Ez vonatkozik még a bestailitásra és a különös kegyetlenségre, mert ezek nem humán jellemzők, de lehetnek állatiak. Ha egy fejletlen lény fejlett környezetbe kerül, könnyen nézhetik gonosznak.

- 1St1 mit csinál?

- A fele jelenleg az ÉlményParknak segít be, a másik fele már szervezi a játékot. A mában ezt úgy érdemes érteni, hogy az emberiség a racionális agyféltekéjével felbecsülhetetlen értékű tevékenységet végez a világ helyreállításának céljából. Ezt mindenki csinálja, leginkább álomban, amikor alszik.

- Te mit csinálsz ebben?

- Én szervezem a rendszerét és én is csinálom a magam szintjén.

- Azon gondolkodom, hogy mi értelme van ezekről beszélni? Ha úgysem rajtunk múlik és kötve hiszem, hogy lenne akár egy olyan ember, aki felfogná a felét is ennek.

- Annak híve vagyok, hogy a pont elég információ az ideális. Ha tudod, milyen feladat része vagy, az át tud lendíteni a nehéz időkön. Ha pedig akad egy olyan ember, aki ennek a felét felfogja, az már nagy lépés előre, mert esélyem lesz polarizálni a minőséget. Minél homogénebb valami, annál kevésbé sokszínű. Minél sokszínűbb valami, annál érdekesebb és izgalmasabb.

- Mi a felsőbb világok jellemzője?

- A csend, a nyugalom és a boldogság. Minél lejjebb mész, annál több lesz az ellenkezőjéből. Ezért a cél nem a minél följebb jutás, hanem az ideális pozíciód megtalálása, amit már leparaméterezett helyetted a multiplex vetítés. Ha sikerül mondjuk az, hogy megtaláld a boldogság kulcsát egy ilyen pénzcentrikus anyagi világban, az nyithat neked új felső világot, ahol a csendnek és a nyugalomnak is lehet más értéke.

- Ez kicsit olyan nekem, mint egy vallás.

- Lehet, hogy annak idején, amikor valakik ilyesmiken dolgoztak és elmélkedtek az se volt vallás, csak alacsonyabb látószögön csináltak azt belőle. Nagyon nehéz ezen az úton maradni, ha a hit ad töltést a szándéknak és ezért álltam rá inkább a... most nem tudom másképp mondani a ROM égetésére, mint a tudás tanítványoknak átadására. Mert ebből is bárki vallást csinálhat mondjuk 50 év múlva, ám a ROM-ba az van égetve, hogy ilyenkor az illető holoshow-ba kerül, amit meg is kell nyernie, hogy ne bukjon el és csak úgy sikerülhet, ha az a hitrendszer megfelel az alapelveknek.

- De még mindig nem értem, ez az egész hogyan lett elismerve isten által?

- Én nem vagyok vallásos és a fogalmat is másképp értelmezem, mint te. De értem a kérdést. Úgy, hogy helyreállítottam őket, de a világot a megsemmisülés helyett átmásoltam egy tudathajóra.

- Mi a hardver?

- A tudatom. Benne a multiverzummal. Ebben megcsinálom a megoldást, amivel akár a régi világ is visszavetíthető.

- Ez már számomra elképzelhetetlen.

- Elég közületek egy, akinek elképzelhető.

11

- Nem mondanám, hogy ezt a 1ST1 nevű játékszervert túlbeszéltük volna.

- Ez az egyéni tudat operációs rendszere és nagyon hasonló az ÉlményParkhoz. Csak amíg az a kollektív rendszerrel egyenlő, ez az egyéné. Az egyén a kollektívák nézőpontjából nem fontos, azonban a kollektívák nagy problémájára nyújt megoldást, hogy az egyén felől közelíti meg őket és a minőségre helyezi a hangsúlyt. A kollektívák nem kedvelik a gondolkodó embert és nem is nézik az emberi minőséget, ez a szellemi szférák hibája, bár nem tudom mennyire lehet hibának tekinteni egy hasonló dolgot, mint az ember világűrbe jutásánál fellépő tudatlanságból eredő okozatokat. Azért alakultak ki ezek a szigorú hierarchiák, mert a cél az volt, hogy lemásolják az ott minden bizonnyal jól működő rendszerüket, amit a fizikai síkra másoltak. Ám a fizikai sík az egyéni tudatok világa, amit ők pont úgy iktattak ki, ahogy mi tettük fordítva. Most ez a két világ találkozik, az egyik emelkedik, a másik alászáll és alapvetően bolondnak nézik azokat, akik megértéssel viszonyulnak a másikhoz.

- Az egyéni tudat az Ego?

- Az ego csak egy tükör és őket tükrözi, ám mivel egyének vagyunk, belépve a valóságba, elkülönülve érzékelik önmagukat, ezért hajszolják az ellenségeket. Az ego ki is van nevezve annak. A kollektív tudat ugyanolyan egoista, csak az Én alatt ő sok embert ért és az önérzetet tükrözi vissza. Az a gond, hogy túl régóta élnek így és káosz nélkül nagyon nehéz nyitni, csak lassan, lépésről lépésre lehet megtenni. Földi példa Szíria, ahol hirtelen történt a kollektív központ összeomlása, ami azt eredményezte, hogy mindenki egymás torkának esett hetente váltakozó szövetségekkel és ideológiákkal. A megoldásra váró feladat itt az lenne, ha sikerülne félretenni az azonnali profit vágyát és felelősen levezényelni ezeknek a társadalmaknak a felszabadítását. Ehhez azonban itt a Földön kell lezajlania egy olyan változásnak, aminek útjába pont az őáltaluk indított megszállásos beavatkozás áll.

- Ki alól akarod felszabadítani őket és miért? Egyáltalán kiket?

- Leszögezném, hogy először az volt a terv, hogy tisztelettel állok hozzájuk, nem szólok bele a dolgaikba és tiszteletben tartom a társadalmi rendszereiket. Ám nem értik az egyenlőséget, hülyének nézik azt, aki kedves és segítőkész és gyengeségnek értelmezik azt a gondolkodást, ami az egymás tiszteletére épül. Ez felveti azt a problémát, hogy ha velük akarok foglalkozni és kénytelen vagyok őket tükrözni, olyan viselkedésmintát kellene felvennem, ami távol áll tőlem. Azért közben felvettem a diplomáciai kapcsolatot sok ilyen bolygóval a galaxisban...

- Hogyan?

- Ők napi szinten használják a holografikus frekvenciákat, ezért nem fogjuk például a rádiójeleiket, mert nincsenek rádiójeleik. Biztos hihetetlen, de ők a gondolataikkal kommunikálnak és így teszek én is. A kollektívák a mi szemünkben privátszféra nélküli társadalmak, amikben nem könnyű titkokat tartani. Nincs is erre kialakult etikett, lényegében pofátlanul és gátlástalanul néznek bele mindenbe, amibe csak bele tudnak. A harcok során nekem külön ki kellett fejlesztenem erre egy technikát, hogy ne tudjak semmit, így a tudásomhoz sem férnek hozzá. Úgy irányítom magam, hogy XD-ből vezérli ezt egy általam telepített sugár.

- Meg tudod ezt másoknak is tanítani?

- Mindent magam fejlesztettem ki és bár jó oktató vagyok, nem hinném, hogy ezt akárkinek meg lehetne tanítani. Hogy tanítod meg azt, hogy ne tojjon be, amikor idegen gondolatok jelennek meg a fejében, amibe az emberek nagy része beleőrülne? Ehhez olyan kvalitások kellenek és a kvalitás része kell hogy legyen az, hogy ezt mindenki maga oldja meg. Természetesen kapnak hozzá technikai segítséget, de ez csak azoknál működik, akikben meg van az adottság.

- Hogyan léphetnek veled kapcsolatba?

- Automatizáltam ezt a folyamatot, kábé mintha a tudatod lenne a böngésző és a spirituális valóság az internet, ahol rám gondolva egy szerverrel kommunikálsz, aki olyan, mintha az élő ember lennék. Hozzám személyesen fentről csak olyan lények jutnak be, akiknél a kockázatvállalás, a felelősségvállalás, a szavahihetőség és a tisztesség meghaladnak egy bizonyos értéket, illetve az érdekesebb vagy személyes figyelmet igénylő esetek. Lentről pedig minden ember rendelkezik egy EmberTőzsde értékkel, amit objektív és szubjektív lekérdezések alapján is meg lehet állapítani. Ez képezi amúgy a tudati utaztatás alapját, amit a mai napig súlyát tekintve méltatlanul nem vesznek komolyan, pedig nem ártana, mert akár százezer éveket is meg lehet spórolni. Valamint nekem se jönne rosszul, ha végre elmozdulnék ebből a statikus tétlenség pozícióból.

- Mi van akkor, ha valaki nem éri el ezt az értéket?

- Nem tud velem érdemi kapcsolatba kerülni.

- Ha tudna, mi lenne?

- Alkalmasság, képesség, kompetencia, szabad akarat oda-vissza a konkrét ügyre lebontva.

- Előfordulhat olyan, hogy te ne lennél valamire alkalmas?

- Mindent alárendeltem a célnak és egy erre alkalmas időrésben simán kiszedettem az összes fogamat. Még nincs helyette új, ezért szinte semmire nem vagyok alkalmas. Előadáft fe tudnék tyinálni.

- Miért szedetted ki a fogaidat?

- Azon túl, hogy bizonyos megszállók abba kapaszkodnak? Alig kell energiát fordítani a nők távol tartására, ami az ellenem irányuló energialopás kedvenc csatornája volt.

- Ez ilyen komoly?

- Annál sokkal komolyabb, még csak a felszínt karcolgattuk.

- Hogy lesz ebből előrelépés?

- Hirtelen és váratlanul. Különben ezek a fejem fölött előre tudnák, ha én tudnám. Még mindig zajlik a harc, bár már elég jól állok. 

- Baráti lények nincsenek?

- Nehéz eldönteni, ki a barát és ki nem, mert a megtévesztést nagyban nyomják. Ezért nálam mindenkinek "egy hangja" van és közben hazugságdetektor megy. Mesélhetnék, de ez egy nagyon más világ más szabályokkal, amiket hosszú lenne elmesélni és közel sem biztos, hogy érthető lenne olyanoknak, akik ezt nem tapasztalták meg. Nemrég rácsaptam pár bolygóra jelezvén, mennyire örülök az újabb 2/3-nak.

- Akkor nem lehetsz túl népszerű.

- Csillapítják, ahogy tudják, úgyis sokat unatkoznak. De az biztos izgalmas lesz, amikor majd megjelenek a földi megszálló csapatokkal.

- Ez a terved?

- Lemértem az általános boldogságindexüket és arra jutottam, hogy ha virágesővel nem is fogadnak, de annál többen fognak ennek örülni, mint amit hivatalosan bevallanak. Mégpedig sokkal többen. Azt találtam ki, hogy visszatükrözöm nekik a saját beavatkozásukat, majd új alaptörvény lesz és elmélkedem azon, hogyan változtassam meg a társadalmi rendszereiket. Be is tojtak, ahogy rájöttek, hogy csak két technológia kell hozzá, egy hajtómű és egy erőtér, ami kívül tartja a világűrt és annyi hajóm van (szó szerint), mint katonám. Fegyverekben jó állunk.

- A béke vallásában ez jó ötlet?

- Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek. Remélem sikerül!

12

- Te háborút indítottál az idegenek ellen?

- Háborút? Dehogy. Ez egy különleges katonai művelet a spirituális síkokon.

- Ez a holoplatform hogyan viszonyul a Fény és a Sötétség harcához?

- A holoplatform, vagy operációs rendszer csak a játék kereteit biztosítja úgy, hogy ki vannak benne javítva azok a hibák, amik visszaélésekre adnak okot. A szubjektív megközelítésnek nincs helye az admin-admin szinten, de a játék-admin szinten rugalmasabban áll hozzá, mert akik azon a szinten vannak, félig a játékban is vannak.

- Te hogyan viszonyulsz akkor hozzá?

- Rájöttem, hogy akik ezen az oldalon vannak is a Fény oldalán vannak, meg akik azon az oldalon vannak, azok is. Ezen az oldalon a tudás világossága sötétségnek látja azokat, akik amúgy a Fény Szövetségének nevezik magukat és viszont. Amiben van is igazság, de ha a másik oldal szemszögéből nézem, abban is.

- Létezik egyáltalán Fény és Sötétség?

- Úgy nem, ahogy tanítják, illetve csak úgy, hogy akik a tanításokat elhiszik, létrehozzák ezt a világot maguknak. Ez 3D-ben sajnos úgy néz ki, hogy akik aztán ebbe születnek, már így ismerik meg a világot és baromi nehéz innen a középpontba állni.

- Miért alakult ez ki így?

- Érdek, üzlet, kényelem, hatalom, uralkodás és befolyás másokon.

- Tehát azt állítod, hogy a hiten keresztül...

- A hiten keresztül lett létrehozva a gonosz is. De ez egy ellenpontra épülő hramónia, azaz minél inkább kilendíted az egyik irányba, az ellenpont ugyanúgy kilendül a másik irányba.

- Nem nevezném azért ezt harmóniának.

- Mert a nagy egésznek csak egy kis szeletét látod a magad egy valóságában.

- Te láttál ebből többet is?

- Jó kérdés. Mert volt párszor olyan gyanúm, hogy valamit én hoztam létre először. Meg olyan is, hogy olvasgatva például az egyiptomi történelmet erős sugallatok érkeztek, hogy ott vagyok én is közöttük. De nem csak ott, ami érthető is, ha ilyen dimenziószintekre emelkedtem. Amúgy azokat az isteneket, akiket mi ismerünk én celebeknek tekintem egy másik értelmezésben.

- Melyik isten voltál mondjuk az egyiptomiaknál?

- Aton.

- Akkor nem vagy túl népszerű.

- Ha megkérdeznéd, mennyire vagyok jóképű, arra azt mondanám, hogy ez, amit csinálok nem egy szépségverseny. Atonként az volt a dolgom, hogy megalapozzam egy későbbi műveletemet, aminek a mában látni a hasznát. Hogyan lehet abszolút teljhatalomban működtetni egy demokráciát. Ezek is próbálkoznak, de soha életükben messziről sem láttak ilyet. Folyton mondogatják, hogy velem vannak, de ahhoz már az elejétől fogva követniük kellett volna a javaslataimat és akkor ez most nem lenne elégtelen. Hozzájuk képest, ami otthon van ez tényleg maga a demokrácia, de ez itt sajnos kevés. Egy amerikai üzletember mondta, ha egy ló el tud számolni tízig, az egy rendkívüli ló, de semmi esetre sem rendkívüli matematikus.

- Miért kell a harmóniát úgy kilendíteni, hogy a részei diszharmóniába kerüljenek?

- Kétségbeesett lépés ez az örök életű lények részéről az unalommal szemben. Hogy az ember ilyen rövid életű, annak a hátrányai mellett meg van a maga előnye is.

- Akkor az ember hibázik, amikor az örök életet keresi?

- Ami biztos nem lenne olyan jó rabszolgaként egy bányában. Az a baj ezzel, ha nem adnak hozzá megfelelő paramétereket, ritkán sikerül úgy, ahogy akarják. De mivel a világ tükör, ebben benne van az is, hogy az örök életet már elérő lények viszont a halált keresik. Amikor arról beszélek, hogy spirituális platformokon futó operációs rendszerek, az az ilyen kérdésekkel is foglalkozik, az ostoba mesterek, akik másoktól kapták a hódolatért cserébe a mesterhez szükséges képességeket meg irigykedve anyáznak. Azt se tudják, miről beszélnek, mert ez nem kis munka, sok áldozattal és lemondással jár. Akik itt lopkodják az energiáimat, egy se cserélné el velem azokat az éveket, amikor komoly fájdalmakkal élve szereztem meg azokat.

- Van benned harag?

- Admin szinten nincs, de voltak olyan hülyék, hogy intézkedési kényszerhelyzetbe kerültem miattuk és be kell lépnem a játékba. A játékban viszont van. A hülyék azt hitték, senki sem mond le egy ekkora hatalomról, ami az ÉlményParkkal jár, ám ez nekem csak azért kellett, hogy tovább tudjak haladni a céljaim felé. Azt gondolták oktondi módon, hogy ha a hátamra ülnek még minden előtt, akkor övék lesz a világ. Ám ha kijöttem belőle, a hátam is kijött belőle.

- Ezt nem értem. Milyen céljaid vannak még?

- Egyszer olvastam egy Perelman nevű orosz matematikusról, aki egy lakótelepen él az anyjával. A faszi megoldott egy olyan matematikai feladatot, amire 1 millió dollár volt kitűzve. Kitette a netre, hogy a matematikusok ellenőrizni tudják, ám nem volt hajlandó átvenni a díjat, hiába utaztak oda többen is, hogy meggyőzzék. Azt mondta, egyrészről a díjat odaítélő bizottság nem alkalmas teljesítményének megítélésére, másrészről hagyják őt békén, mert egy másik feladaton dolgozik, amihez ez kellett és el van vele foglalva. Szerintem rajtam kívül alig él ember a Földön, aki ezt megérti.

- Tehát nem vonz téged a pénz?

- Dehogynem, csak azokkal a feltételekkel, ahogy elfogadnám. Az pedig távol van a gazdagok világától. Most kíváncsi leszek mi történik, mert pozíciót léptem azok fölé, akik világában a főnök a legokosabb, a legszebb és a leggazdagabb. Szerintem ilyen, amikor a kísérleteim leérnek végre oda, ahol a testem is van.

- Mehetünk tovább a PPP vonalán? Mi van a nőkkel?

- Eddig tisztességes nőt játszó kurvákkal találkoztam, de bízom abban, hogy ez után kurvát játszó tisztességes nőkkel fogok találkozni. De komolyra fordítva a szót, egy nőtől sem lehetett volna azt elvárni, hogy 20 évet végigcsináljon mellettem úgy, hogy tilos hisztizni, veszekedni és bármi más módon bezavarni a meditációimba. Amiknek nem lett volna képes felfogni a fontosságát, meg amúgy megérteni sem. Miközben mesterek szerelmi varázslatokkal jöttek, hogy biztosítsák az energialopást. Előnye, hogy ezeknek a tapasztalatoknak a birtokában elég jól leparamétereztem, ki jöhet komolyan szóba. Mert ez kőkemény politikai pozíció is, ha emlékszel még arra, hogy itt körülöttünk mindenki matriarchális társadalmakban él.

- Pozíció?

- Eddig is jól megvoltatok nélkülem, ez után is menni fog. Nincs a Földön olyan ember, aki annál magasabb pozíciót fel tud ajánlani, amiket már elértem. Eddig a megszállás miatt olyan lények szabályaihoz kellett igazodnom, akik egyáltalán nem értik az enyémet, ez azonban most változóban van. Ezért "kaland" címszó alatt el tudok fogadni ajánlatokat, ha azok megfelelnek a paramétereimnek.

- Elfogadsz nálad alacsonyabb látószögű embereket főnöknek?

- Ha én vagyok egy kórház igazgatója, beszállhatok altatóorvosnak olyan műtétekbe, amiket mások vezetnek. Ezt egy ilyen hierarchikus lény se érti, aztán be nem áll a szájuk a siránkozástól, mennyire unják magukat.

- Nem lehet, hogy a hierarchiák ezt értik félre?

- A hierarchiák is olyanok, mint az ember, hogy amit nem értenek, azon azt értik, amit érteni akarnak. Csak náluk nem gond, ha másnap az az ellenkezője. Szóval szinte mindent félreértenek. Azt mondják, ha dolgozom, akkor szolga vagyok. Meg hogy nem viselkedek vezérként. Mivel ők csak az erő nyelvén értenek, nos letettem a felsőfokú nyelvvizsgát és már így meg a dumcsi velük.

- Mindenkire ezt gondolják, aki dolgozik?

- Bizony ám! Ám ha én szakmai munkát végzek, amit cégvezetőként sem bíznék másra, attól még én vagyok a cégvezető a saját cégemben és így van ez a saját világgal is, amiket imádnak megszerezni.

- Mi az a DIZ?

- Az Én vagyok. Te egy embert értesz ez alatt, egy kollektíva sokat. De magasan van a léc, mert akárkihez nem adom a nevemet.