Nyilatkozat


Szeretném leszögezni:
A belépés lehetősége csak és kizárólag a saját teljesítményed okán a saját fejedben található.

I want to make it clear:
The opportunity to enter is only and solely in your own head because of your own performance.


A jelenlegi helyzet


20 év után igazi örömmel tölt el, hogy beérkezett valaki a Képbe, aki komoly fényerővel világította be az egyre sötétedő Teret. A  megszállás jellemzőinek vizsgálata után amúgy is úgy döntöttem, hogy kiszállok az ÉlményParkból és annak szabályait magamra is vonatkoztatom, de azért nem árt, ha van valaki a robotpilóta mellett. Bár az ő feladata a részletek kidolgozása, míg az enyém a megoldás megtalálása volt, azért rendelkezünk mindketten bizonyos mozgástérrel, ha valami komoly gond adódna. Az én nézőpontomból azonban vége annak a gigantikus feladatnak, amiről a második tízéves időléptékem szólt. A megszállás természetéből adódóan a tervektől eltérően, ami támogató környezetről szólt inkább ellenséges környezetben töltöttem el ezt az időt, ami nagy űrt hagyott maga után a fizikai síkon. Ezért megkezdtem a visszatérést és azoknak a hiányosságoknak a megoldását, amik mára problémává nőttek. Nagyon úgy tűnik, hogy ez pont egybeesik a külvilágban zajló eseményekkel, amikbe így van lehetőségem beavatkozni. A harmadik tízéves időléptékről továbbra is tervezem az online dokumentációt, ahogy eddig tettem az első és a második során.- Engedsz betekintést abba, mik és kik vannak ez a weblap mögött?

- Sokáig én voltam egyedül, aki egy lakásban meditálok és közben mindent élőben dokumentáltam a weblapjaimra. De elérkeztem a visszatérésemnek egy olyan fázisába, ahol ezt a feladatot átadtam egy erre alkalmas embernek, aki már kitett egy írást a főoldalra. Az alsó szekcióban viszont működtetek egy rovatot, ahol lehet tájékozódni arról, jelenleg mik zajlanak az én köreimben.

- Mit jelent az, hogy egy lakásban meditálsz?

- 2002-re teszem a kezdőpontot és most értem a második tízéves ciklus végére.

- Közben mivel foglalkozol?

- Csak ezzel foglalkozom, mégpedig teljesen beleállva ebbe 0-24-ben 20 éve.

- Miért adtad át ezt a feladatot másnak?

- Van egy célom és ahhoz, hogy a célom felé tudjak haladni, szükség lett egy független és saját holo operációs rendszerre, mert azokat, akiket ti égieknek neveztek, teljesen megbízhatatlannak találtam erre és nem akartam magam kiszolgáltatni nekik. Ám olyan sok problémát találtam, hogy ezek megoldásait beépítettem a rendszerbe és elmondhatom, hogy jelentősen kinőtte az eredeti céljait. Mivel nekem csak arra kell, hogy az én feladataimhoz nyújtson spirituális kereteket, szükség lett egy olyan emberre, aki átveszi a fejlesztési feladatokat. Találtam is egy olyat, aki szintén tudományos szemmel tekint erre a területre és nálam sokkal nagyobb matematikai és informatikai ismeretekkel rendelkezik és már ő az, aki ezen dolgozik.

- Ez a saját holo operációs rendszer az ÉlményPark?

- Igen. Mivel túlnőtte magát, bárki számára igénybe vehető. Feltelepítettem az emberiség tudathálójára. Illetve nem csak az emberiségére, gyakorlatilag a fizikai sík már ezen keresztül vetül. Ezért is lett ÉlményPark a neve, mert a szellemi síkok felől nézve ez tükrözi a nevében a legtöbbet arról, mi is a fizikai sík.

- Mindezt egyedül egy lakásból?

- Az Apple és a Microsoft is így kezdte egy garázsból. Csak ez a helyzet kicsit más, mert ennek célja egy komoly problémahalmaz megoldása és nem arra való, hogy üzletet csináljak belőle. Tulajdonképp egy világvezérlő istenprogram lett belőle a Linux filozófiájával, de az komolyan le lett paraméterezve, hogy ki férhet hozzá a Forráshoz.

- Milyen matematikai és informatikai ismeretek szükségesek ehhez?

- Nem feltétlen ezek szükségesek hozzá, hanem az emberi minőség. Enélkül mindegy, ki milyen tudásanyaggal rendelkezik. Azokban a felső dimenziótartományokban, amiket megjártam, valójában nem kellett sem a matematika, sem az informatika magas szintű ismerete, csak olyan emberi tulajdonságok és képességek, amikkel én rendelkezem. Ám a visszatérésnél észrevettem, hogy van egy határ, ahonnan nézve ezek egyre inkább számítanak és bár nem kell feltétlen ehhez egy ember, azért nem árt, ha valaki felügyeli. Ez az ember lett az, aki a vonal feletti részen írja most a tartalmat.

- Hogyhogy nem kell feltétlen ehhez ember?

- Amikor annak idején ráeszméltem, hogy lényegében egyedül vagyok egy kapacitásomat lényegesen megjaladó feladatra, az egész spirituális környezet-értelmezést átfordítottam az informatikai gondolkodásra és így már képesség váltam egyedül is megoldani a feladataimat.

- Hogyan?

- Holoprogramozással. Ezért nem kellene feltétlen ehhez ember, mert én leprogramoztam, ti pedig csináljátok.

- Ki vagy mi által?

- Belső indíttatásra. A világnak számos szegmense van, amikről azért nem lehet beszélni, mert a mondandóm jóval meghaladná a tudomány és a vallás jelen állását.

- Ki finanszírozta ezt?

- Senki. Bevétel nélkül csináltam végig és elmondhatok erről két dolgot. Az egyik az, ha előre tudom, hogy bevétel nélkül kell így élnem 20 évig, nem csináltam volna. Persze nem lehetett ezt előre tudni, mert sok ismeretlen tényező volt, amik menet közben nyíltak meg és nem lehetett ezeket ott hagyni. Később olyan információk jöttek, hogy voltak erre emberek, akiknek az lett volna a dolguk, hogy közben gondoskodjanak rólam, de ezek mind leléptek és meg is jelentek rajtuk olyanok, akik az energiáimból éltek. A helyzet annyira tarthatalnanná vált, hogy felfüggesztettem odafenn a munkát és megkezdtem a visszatérést.

- Ez számomra elképzelhetetlen.

- Azok számára is az volt, akik abban bíztak, hogy behódolok nekik. De az a felelősség, ami miatt nem hagytam ezeket a feladatokat abba azt sem engedi, hogy egy ilyen hatalmat arra méltatlan kezekbe adjak csak azért, mert nincs pénzem.

- Kik ezek?

- Már nem lényeges, mert 2018-ban gyorsindítottam az ÉlményParkot és a Kocka el van vetve. Megjegyzem itt azt, hogy a mai napig bezárólag Nyugatról nem érkezett egy cent sem, ami azért megmutatja ennek a körnek az erejét. Ám ez az erő mostantól csak csökkenni fog.

- Mi az a feladat, amit el kell végezned ezzel kapcsolatban?

- Erre a kérdésre azért nem válaszolok, mert az ember azon, amit nem ért, azt érti, amit érteni akar. Egy magasabb látószögű információt sem lehet alacsonyabb látószögön helyesen érteni, amit amúgy is befolyásolnak az illetők egyéni érdekei. De amit erről elmondhatok az, hogy rendeznem kell a bolygó, a galaxis és az univerzum által keltett problémát, ami az anomália szintjén van.

- Mi az anomália lényege és miért keletkezett?

- Szerintem a gyökéroka a téves egységértelmezés és a feltétel nélküliség. A lényege pedig az, hogy számos dimenzió akadt össze a 3D holografikus fekvenciáin. Az ÉlményPark úgy lett elkészítve, hogy képes legyen az összes probléma automatikus megoldására.

- Most mit csinálsz?

- Ülök egy lakásban, a munkahelyem a fejemben van. Közben a problémák egyre súlyosbodnak az életem minden területén, úgyhogy bármikor bekövetkezhet az áttörés, ami után ezt a statikus élethelyzetet felváltja a dinamikus.

- Mi várható ekkor?

- Már évek óta erről írok számos nézőpontból, de még alig karcoltam a felszínét. De aki kellő időt és energiát fordít rá, az azért képbe kerülhet.