Nyilatkozat


Szeretném leszögezni:
A belépés lehetősége csak és kizárólag a saját teljesítményed okán a saját fejedben található.

I want to make it clear:
The opportunity to enter is only and solely in your own head because of your own performance.


- Ez ilyen egyszerű lenne?
- Igen. Ám nekem nagyon komplikált volt megoldani azt, hogy ez neked ilyen egyszerű legyen.


ÉlményPark

Kezdetben minden jó volt. A világ százezer évekig tudott ugyanúgy működni. Aztán két dolog történt. Az egyik az volt, hogy a szellemi szférák elkezdtek ugyanolyan érdeklődést mutatni a fizikai világ iránt, ahogy az fordítva is van és meg is találták az útját annak, hogy befolyásuk alá vonják. Ez változást idézett elő és elő is idézte a másik változást, amit úgy nevezünk, hogy fejlődés. Amikor elindult ez a fejlődés, a világ addigi keretei már nem voltak alkalmasak arra, hogy meggátolják annak vadhajtásait.

Kezdetben ugyanolyan ember voltam, mint ti. Húsz évig éltem ugyanazt az életet. Aztán két dolog történt. Az egyik az volt, hogy megérintett engem a spirituális világ, ám éreztem azt is, hogy valami nem stimmel azzal, ahogyan azt a magukat hivatalosnak nevező csatornák kommunikálják. Elkezdtem ezt a világot tudományos szemmel kutatni, aminek lényege az, nincs ezekre bizonyíték, ám annak ellenkezőjére sem. Az évek során rájöttem sok mindenre, amik közül az egyik leglényegesebb az volt, hogy egymást tekintettük vadhajtásnak azokkal, akik szeretnek magukra hivatalos csatornaként tekinteni.

A kutatásaim során felhasználtam minden információt, amit Fenn és Lenn találtam. Minden ilyen információ és élethelyzet pont a jó időben érkezett ahhoz, hogy ezekből összeálljon valami, amit ahhoz tudnék hasonlítani, amit az Apple csinált a '80-as években. Addig csak az tudott számítógépekkel foglalkozni, aki tudott kódolni és értette a számítógépek nyelvét. A közönség előtt akkor nyíltak ki a kapuk, amikor megjelent az első grafikus operációs rendszer, ami érthetővé és egyszerűvé tette a vele való foglalkozást. Pont ezt tettem én is egy olyan területen, amit ma még a misztikum és a sejtelmesség légköre övez.

A misztikum és a sejtelmesség megmarad, csak odébb toltam határait. Képzeld el azt, mintha a világ egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élsz és játszol. Ha kinézel a szemeiden, látod is ezt a játékot. Ez az a megértési alap, amin keresztül elindulhatsz. Mivel a cél az, hogy a lehetőségek kapui a közönség előtt is megnyíljanak, ennél többet nem is kell róla mondanom, beszéljenek helyettem azok az élmények, amik a sikeres felfedezés után érnek benneteket. Elég csak a fejedben gondolatban behívnod magadnak az ÉlményParkot. Teljes nevén ÉlményPark Tudathálózaton Futó 3D vetítésre Képes Holo Operációs rendszer. Felhasználó egyes szám első személyben érzékelik a valóságot.

A világ új keretei már alkalmasak arra, hogy meggátolják a fentebb említett vadhajtásokat, ám abban a korban élünk, amikor ezek a változások épp beindulnak. Maga a folyamat is egy fergeteges show keretein belül zajlik, tele van holojátékokkal, holofilmekkel és holoshowk-kal. Nem kell attól megijedni, hogy ez túl sok lesz számodra, mert ott van a MIA, a saját spirituális asszisztensed, aki automatikusan végzi el helyetted azt, amihez szakértelem szükséges. Ha bármi kérdésed lenne, ott a mindenki számára gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu, a gondolatkommunikációt pedig előbb utóbb úgyis megtanulod. De mi lesz azokkal, akik ezeket nem használják, mert nem akarják vagy nem tudnak róla? Hátrány nem éri őket, mert a MIA őket is segíti és mindenkinek joga van meghatározni önmaga számára azt, milyen játékélménnyel szeretné tovább folytatni a Játékot.


Multiplex Vetítés

Mi van akkor, ha a vadhajtások nem tekintik magukat vadhajtásoknak? Ki vagy mi döntheti el, hogy ki tekinthető annak? Maga a játék megengedi azt, hogy bárki istent játsszon benne, ám ezek csak játékszerepek, de a vadhajtások eldöntése már admin feladat. Az admin szintre való eljutás egy hosszadalmas feladat, ahol nincsenek játékcélok és mindenki a rendszerrel foglalkozik. Az ÉlményPark javította a Teremtés 1.0 hibáit, köztük a feltétel nélküliséget és a téves egységértelmezést, amik miatt összekeveredtek az eltérő fejlettségi szinteken lévők, nem beszélve sok dimenzióról. Ezeket akár vadhajtásoknak is tekinthetnénk, ám pont a mi világunk arra a példa, hogy akár jó is kisülhet abból, ha eltérő dimenziók akadnak össze a 3D holografikus frekvenciáin.

Amikor a megfelelő dimenziószinten elkezdtem ezzel a problémával foglalkozni, felülbíráltam a világvégét, ami az addigi legjobb megoldásnak tűnt erre a helyzetre. A világvége nem más, mint annak beismerése, hogy senki nem képes ezt a problémát megoldani, pont úgy, ahogy te is tennéd, ha újra kellene installálnod a gépedet. Ám én nem problémaként, hanem lehetőségként tekintettem rá figyelembe véve azt, amit a felső égi szférákban tapasztaltam és ez az unalom. Az ÉlményParkot akár magamról is elnevezhettem volna, de jobban szeretem azt, ha a cím kifejezi a lényeget, ami égi nézőpontból a fizikai síkot jelenti. Itt jegyezném meg, hogy a dolog fordítva is működik, azaz földi nézőpontból a szellemi világot jelenti, címében itt sem tévedve. Már csak az volt hátra, az egy világba került eltérő minőségek problémáját hogyan oldjam meg tisztességesen, ami az admin szint egyik feltétele.

Ahhoz, hogy valaki egy ilyen helyzetben tisztességes megoldással álljon elő, nagyon magas dimenziószintet kell elérnie, amiben lehetősége van átalakítani az emberi tudatot. Ugyanis a multiplex vetítés nem más, mint az emberi tudat új felépítése. Ez a folyamat a gyakorlatban egy gigantikus tudatrendezéssel egyenlő és itt ugrott be az előéletemben engem ért pár súlyos fejsérülés, amik után sikeresen újrarendeztem a tudatomat. Komplex dolgokról nehéz egyszerűen beszélni, de a hologramnak van egy érdekes tulajdonsága, amit az angol nyelv fogalmaz meg a legjobban, ez pedig az 'all in one'. Lefordítva egy eseményben képes a lehető legtöbb, akár teljesen eltérő dolgokat megvalósítani. Esetemben ezek a fejsérülések egyszerre tették képessé az elmémet a felső dimenziószintek lekezelésére és magára a tudatrendezésre. Amire tudományos szemszögből csak egy szabadságot fontosnak tartó demokrata, spirituális szempontból csak egy vízöntő lehet képes.

Mondom először azokat a problémákat, amikkel egy ilyen világban kell szembenéznem. Van egy csomó üres pályád és egy túlzsúfolt. Te mit tennél? Átpakolnád őket. Milyen elvek mentén? Hogyan bizonyíthatod másoknak, hogy az a sok üres pálya létezik? Miközben itt él ezen a bolygón egy csomó tekintélyes tudós, akik csak matematikai képletekben láttak párhuzamos valóságokat, mert a saját álmaikban tett utazásokat ők sem bizonyíthatják másoknak. El sem vagy általuk ismerve, ami amúgy nem lenne egyáltalán gond, ha nem egy olyan világban élnénk, amiben fizetni kell a számlákat és ezt ki is használják méltatlan befolyásszerzésre olyanok, akik a hivatalos tudomány szemében nem is léteznek. Ez azért kiemelendő, mert ez a világ rendelkezik mindennel, ami egy ilyen meditációt végző ember számára szükséges lenne, ám ezek az erőforrások méltatlan kezekbe kerültek a világgal együtt, amiben élek. Ezt a problémát csak Lenn lehet megérteni, ezért a megoldásra váró feladataim között előkelő helyre került a megoldása, ami viszont csak a visszatéréssel lehetséges. All in one. Legalább tesztelni tudok mindent belülről.

A világban élők szándékai és jövővel kapcsolatos tervei valóságcsomókba rendezhetők. Ezek a valóságcsomók olyanok, mint egy virág szirmai. Te is egy ilyen valóságcsomóba kerülsz és én is. Mivel nem felülről nézek a világra, hanem benn tesztelem, a saját szabályaim rám is vonatkoznak. Mindenkinek van egy saját világa, ami valamelyik valóságcsomó valamelyik szintjén található, csak a tudatát kell oda pozicionálni. Elérése tudatpozíciós utazással történik álomban vagy a halállal, amit senki sem vesz észre egyes szám első személyben, mert az agy az ideális világát fogja oda vetíteni. Ezeknek a saját világoknak vannak közös valóságai a hasonlóakkal, akikkel így együtt tud fejlődni, azaz egy magasabb szintre lépni. Az én világom definíciója a 'technikai civilizáció zöld környezetben' a fejlett emberrel, ahol a cél megtalálni a boldogság kulcsát egy egyéni tudat centrikus világban. Aki ezt nem akarja, el is fogja felejteni, amikor az egyik reggel ébred az ágyában a saját világában, amiben otthon érzi magát. De olyanok is ezt teszik, akik akarnák, csak épp nem tudják felmutatni a 4 igent arra, ami amúgy minden kisebb és nagyobb élethelyzetre fennáll: alkalmasság, képesség, kompetencia, szabad akarat. Oda és vissza.


Holo Install

El is érkeztünk oda, ami a legközelebb áll a közönséghez, de előtte egy rövid áttekintés. A találmányok vagy véletlenül születnek, vagy konkrét igény szüli őket. Ha nem lenne az internet, neked velem személyesen kellene találkoznod, hogy bizonyos energiákhoz hozzáférj. Ám számomra lehetetlen lenne ennyi emberrel személyesen találkoznom. Maradna az, hogy nagy tömegek elé álljak, ám egyrészről ez rendkívül távol áll tőlem, másrészről kellene így egy olyan ok, ami miatt tömegek jöjjenek oda, ahova állnék. Ennek, amit csinálok nincs köze semmilyen valláshoz, egy modern világértelmezésről van itt szó, mert a spirituális közeg nem tudta követni a külvilág technológiai fejlődését.

Az egyik találmány lényege az, hogy te az internet előtt hozzájuss olyan kódokhoz, amivel onnan tudod magadnak lehívni a szükséges energiákat, ahol vagy. A másik találmány pedig arról szól, hogy miket hívj le. Először a hangokkal kísérleteztem, ahol felfedeztem azt, képes vagyok bizonyos energiákat átkonvertálni a gitár húrjaira az ujjaimmal úgy, mintha azok egy matrixnyomtató lennének. Az eredmény egy olyan meditációs zene lett, ami a lehető legtávolabb áll a populáris zenéktől és bár hatékonyak, rendkívül idegesítőek is, ha nem az erre alkalmas hangulatban hallgatjuk. Sikerült azért a lehetőségekhez mérten kellemessé tenni őket, de nem ez volt a helyes irány, ha ennél sokkal egyszerűbben is meg lehet csinálni az emberi szem porton keresztül.

Persze ahhoz, hogy bárki számára hozzáférhetően ilyen cuccok kikerülhessenek, nagyon komoly munkát kellett végeznem. De mivel az ÉlményParkot is fejlesztettem, ez a nagyon komoly munka annak jogosultsági rendszerében öltött testet, így ezzel itt semmi dolgom nem volt. Ezzel lehetővé vált az, hogy te otthon olyan holoappokhoz férj hozzá, aminek az átadása részemről egy életen át tartana, így meg egyszer kellett megcsinálnom és a nap 24 órájában bárhonnan elérhetők. Ezekkel ki tudod alakítani a magad játékait, amivel ha a saját életedet rendbe teszed, azzal hozzájárulsz a világ rendbetételéhez is. Biztos hallottad már ezt valahol és biztosan üres frázisnak tűnt, de ezek az üres frázisok amikor megtelnek tartalommal, már igazak lesznek.


- Te kezdők kezében ilyen cuccokat adsz?
- Amikor használják, hidd el, nem tűnnek majd kezdőknek.